Bloedtest EMB

Wat is een Energetisch Morfologische Bloedtest? 

Door de bloedvaten stroomt dagelijks zevenduizend liter bloed rond met een uiterst waardevolle lading. Het vasculaire systeem vervoert zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen. Bloed bereikt elke afgelegen uithoek van het lichaam, van teennagels tot haarwortels. Bloed is niet alleen transportmiddel, maar ook een temperatuurregelaar en het middelpunt van het afweersysteem.

In de reguliere zorg kan met behulp van bloedonderzoek worden vastgesteld of er sprake is van bepaalde infecties, auto-immuunziekten, bloedarmoede en schildklierafwijkingen. Er kan echter veel meer informatie uit een bloedtest worden gehaald. Denk onder andere aan: preklinische belastingen (voor de ziekte merkbaar wordt) en energetische belastingen. Bepaalde klachten, maar geen idee waar deze precies vandaan komen? Bijvoorbeeld: vermoeidheid, niet lekker in de vel zitten of problemen met darmen? Dan kan deze bloedtest erg nuttig zijn!

De EMB maakt het mogelijk om met een paar druppels bloed uit de vinger uitgebreide informatie te krijgen over de toestand van het lichaam. Zo kan er worden aangetoond welke voedingstekorten en/of sluimerende ziekteprocessen ten grondslag liggen aan bepaalde klachten. Dit kunnen tekorten zijn in de vitamine en minerale status, maar ook voedingsintolerantie, vaccinatie belasting, virale belasting, parasietbelasting, leverbelasting, de status van de darmen, hormonale verstoring enz.

EMB is een eenvoudige en voordelige methode om bloed individueel te beoordelen. De uitslag van de EMB test geeft bijzonder veel waardevolle en bruikbare informatie over meridiaan- en pathologische verstoringen van het lichaam. Een EMB-test maakt op grafische wijze inzichtelijk welke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten van de cliënt. De test is zowel energetisch als morfologisch gevalideerd.

Personal Trainers van Personal Training Be You nemen graag, bij start van elke nieuwe personal training klant een EMB bloedtest af. Een extra meetinstrument als test bovenop de "standaard" testen welke worden afgenomen (biomechanise weegschaal meting, centimeter meting, vierpuntsmeting en bloeddrukmeting). 

EMB bloedtest gaat verder dan alle andere testen en kijkt vanuit medisch oogpunt. Personal Training Be You raad na de start van een personal training aan, om de EMB bloedtest (half)jaarlijks te herhalen.