Personal Training B2B

Ziet u het belang van gezonde medewerkers in?

  • Vindt u als werkgever het belangrijk om te investeren in het personeel? Om zo te profiteren van de vele voordelen voor u als bedrijf?
  • Is het voor u een voorwaarde, dat uw personeel fit- en vitaal is?
  • Is een gezond voorkomen van het personeel van uw bedrijf ook één van de pijlers?

Trainers van Personal Training Be You trainen met uw personeel, waardoor u als werkgever dé belangrijkste winsten behaald! 

Trainers Personal Training Be You komen graag langs voor een kennismakingsgesprek. Voor alle bedrijven wordt maatwerk geboden; Niets is onmogelijk!

Investeren is altijd goed; Nog beter is: om te investeren in uw personeel! 

Personal Training investering brengt u...

Teambuilding

Personeel bouwt op een andere manier aan de persoonlijke- onderlinge band; Teamverband wordt als geheel sterker.

Werkefficiëntie stijgt

Uw personeel wordt meer waard!

Sport als medicijn

Bewegen helpt tegen diverse klachten zoals: stress, vermoeidheid, burn-out, etc.

Ziekteverzuim

Door middel van beweging bouwt personeel algemene lichaamsconditie op én dus weerstand. Ziekteverzuim daalt!

Revalidatie

Veelal zittend werk? Elk personeelslid voelt wel "iets" (wat niet klopt) door aanname van eenzijdige werkhouding(en). Sporten doet klachten verminderen en verdwijnen!


Uw investering is juist

Als zakelijke klant bent u bij Personal Training Be You aan het juiste adres. Wij trainen uw personeel met de juiste kennis en bagage.

  • Werkefficiëntie stijgt;
  • Ziekteverzuim daalt;
  • Lichamelijke klachten verminderen;
  • Waardering van het personeel richting management én bedrijf stijgt;
  • Sportvoordelen maken juist U als werkgever dé juiste werkgever waardoor personeel uw bedrijf niet snel zal verlaten; Geen stress voor u in vacature land; Niet onnodig veel tijd kwijt aan sollicitatie gesprekken.

Personal Training Be You bied een divers aanbod. Van één op één lessen tot group lessen. 

Aanbod

Personal Training Be You biedt de keus

Personal Trainers van Be You trainen uw personeel op het meest ideale- en gewenste moment van een werkdag. Dit kan zijn 's ochtends, 's middags of toch liever 's avonds voor het verlaten van de zaak.

Naast de één op één personal training lessen welke Personal Training Be You biedt zijn vaak de small group personal training lessen óf group lessen aanbod voor vele bedrijven een uitkomst! Training van dé beste trainers in groepsverband voor uw personeel. 

Heeft het personeel klachten en revalidatie- of hersteltrainingen nodig? Geen probleem. Personal Trainers van Personal Training Be You voeren revalidatie- en hersteltrainingen uit, schrijven een plan van aanpak (periodisering) op maat en helpen de medewerker naar een gezond bestaan.

Personal Training

Eén op één training. 

Voor aanvang van de lessen vindt een intake gesprek plaats. Trainers gaan aan de slag met de verkregen informatie en schrijven een plan van aanpak (periodisering). In deze periodisering worden er diverse doelen gesteld; Meetmomenten vinden wekelijks plaats. Trainingen en begeleiding is maatwerk en de meest effectiefste optie.

Small group personal training

Tijdens deze 60 minuten lessen wordt er met minimaal drie tot maximaal zes personen getraind. Elke les is anders, elke les is gevarieerd en elke les weer wordt er rekening gehouden met de (groeps)doelstellingen.*

Group training

Grotere groepen? Geen probleem. Alle personal trainers van Personal Training Be You zijn volledig gecertificeerd en gediplomeerd voor het geven van group training lessen op maat. Alle lessen zijn 60 minuten*

*Bij afname van meerdere kantooruren kan het personeel zelf inplannen wanneer hij of zij aan de les deelneemt. Door de flexibiliteit kan iedere medewerker wekelijks deelnemen, óók als er veel werk op het bureau ligt. 

Goed personeel vinden is jaar en dag een lastige taak. Zorg dat u als werkgever uw personeel ondersteunt, motiveert en begeleidt naar een gezond bestaan. Hier plukt u als werkgever de vruchten van!

Contact

Personal Training Be You neemt contact met u op voor het maken van een afspraak

Diverse bedrijven gingen u voor!