Diëtiste

Mijn naam is Dominique Flink. Vanaf jonge leeftijd was ik al veel met voeding bezig, omdat ik voor veel voedingsmiddelen allergisch was.
Hierdoor is mijn interesse in voeding en wat het met het lichaam doet al vroeg begonnen. Het leek mij leuk om mensen te adviseren en te begeleiden in de keuzes die ze maken met voeding en beweging. Daarom ben ik in 2010 de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool gaan volgen.


Ik werk graag met volwassenen, maar ik heb altijd ook de passie gehad om met kinderen te gaan werken. Het is dan ook het nauwkeurige werk en de omgang met kinderen en hun ouders dat mij heeft gemotiveerd om mij te specialiseren tot kinderdiëtist. Kinderen vragen om een eigen benadering en afgestemde adviezen.

Een gezonde voeding is altijd de basis van het advies! 

Om kinderen en hun ouders beter te kunnen begeleiden, heb ik ook een opleiding tot kindercoach afgerond. Tevens ben ik werkzaam als kindercoach in mijn kindercoachpraktijk, Bloosje kindercoach te Zwijndrecht. Tijdens mijn opleiding tot diëtist heb ik de diverse werkrichtingen van de diëtetiek mogen ervaren. Zo ben ik erachter gekomen dat ik les- en voorlichtingen geven en het ontwikkelen van voorlichtingsmateriaal ook erg leuk vind! Doordat ik zelf veel sport werd mijn interesse in sport en voeding aangemoedigd. Daarom heb ik mij hier extra in gespecialiseerd. Bij WorkoutCentre Be You en Personal Training Be You kan ik mijn kennis in de praktijk brengen.

Ik vind het belangrijk om goede adviezen te geven, die individueel zijn afgestemd. Tenslotte is iedereen uniek en heeft niet iedereen baat bij dezelfde voeding/dieet- en beweegadviezen. Daarom kijk ik samen met de cliënt naar de eigen voeding en hoe we de adviezen kunnen aanpassen in het dagelijks leven. Waarvoor de cliënt ook langs komt, een gezonde voeding is altijd de basis van het advies!

Kwaliteit

De kwaliteit van het beroep wordt bewaakt door inschrijving in het Kwaliteitsregister Paramedici. Door het volgen van bijvoorbeeld na- en bijscholingen zorgt onze diëtiste ervoor dat de kwaliteit van hoog niveau is en up to date. Het nummer van onze diëtiste is 19912686589.

De diëtiste van Personal Training Be You en WorkoutCentre Be You is aangesloten bij De Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD). Dit is de beroeps- en belangenvereniging van de Nederlandse diëtist. Ook is zij aangesloten bij KDOO. KDOO is een netwerk van diëtisten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van overgewicht en (morbide) obesitas met bijbehorende co-morbiditeit.

Meer informatie over onze diëtiste? Lees nu het interview met Dominique Flink! 


Contact

Direct contact met de diëtiste? Vul onderstaand formulier in en diëtiste Dominique neemt binnen 48 uur contact met u op.