Diëtiste

Mijn naam is Ilja Polman. In 2018 ben ik afgestudeerd als diëtiste. Met interesse voor de combinatie van sport en voeding heb ik al veel ervaring opgedaan.

Mijn interesse in voeding begon toen ik 8 jaar geleden bewust werd van het belang van een fit en gezond lichaam. Sporten zat er altijd al wel in bij mij. Ik begon op 7 jarige leeftijd met dansen. Daarnaast ontstond ook jaren later mijn interesse in fitness en krachttraining. Het lichaam kan zo veel meer dan wij denken, dat dit eigenlijk naast dansen mijn tweede passie werd. Voeding kan niet ontbreken bij sport, waardoor dit al gauw belangrijk werd.

De nieuwsgierigheid in hoe het lichaam precies werkt, wat het lichaam allemaal kan en welk effect voeding heeft, wekte mijn interesse. Niet alleen in combinatie met sport, maar ook met bepaalde ziektebeelden, bepaalde doelen van mensen en de situaties die we meemaken in het leven. 

Een gezonde voeding is altijd de basis van het advies! 

Voor veel mensen is het een hele zoektocht om de juiste weg naar de 'balans' in voeding te vinden. Lekker eten én gezond eten. Daarnaast is er enorm veel informatie beschikbaar zowel online als offline, wat niet allemaal betrouwbaar is. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Wil jij graag hulp om de balans te vinden en om jouw doelen te behalen? Twijfel dan niet en vraag mij om advies. Ik vind het belangrijk om goede adviezen te geven, die individueel zijn afgestemd. Tenslotte is iedereen uniek en heeft niet iedereen baat bij dezelfde voeding/dieet- en beweegadviezen. Daarom kijk ik samen met de cliënt naar de eigen voeding en hoe we de adviezen kunnen aanpassen in het dagelijks leven. Waarvoor de cliënt ook langs komt, een gezonde voeding is altijd de basis van het advies!

Kwaliteit

De kwaliteit van het beroep wordt bewaakt door inschrijving in het Kwaliteitsregister Paramedici. Door het volgen van bijvoorbeeld na- en bijscholingen zorgt onze diëtiste ervoor dat de kwaliteit van hoog niveau is en up to date. Het nummer van onze diëtiste is 19104357589.

De diëtiste van Personal Training Be You en WorkoutCentre Be You is aangesloten bij De Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD). Dit is de beroeps- en belangenvereniging van de Nederlandse diëtist. 


Contact

Direct contact met de diëtiste? Vul onderstaand formulier in en diëtiste Ilja neemt binnen 48 uur contact met u op.