Gepersonaliseerd dieet

Het gepersonaliseerde dieet is een weekdieet die speciaal is samengesteld naar aanleiding van uw voeding-, leef- en bewegingspatroon. In het weekdieet staat letterlijk uitgeschreven hoeveel, wanneer en wat er per dag kan worden gegeten en gedronken. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken zijn de recepten en de boodschappenlijst ook toegevoegd. 

Voor het samenstellen van een gepersonaliseerd dieet dient eerst een intakegesprek te worden afgenomen. Het intakegesprek duurt circa 60 minuten. In het gesprek wordt uw hulpvraag, verwachtingen en wensen besproken. De diëtiste neemt een voedingsanamnese af, zodat duidelijk wordt, wat u zoal gewend bent om te eten en te drinken. Daarnaast zal zij uw persoonsgegevens, leefomstandigheden en medische- en dieetgeschiedenis navragen.

Naast de lichaamssamenstelling wordt er ook met de volgende gegevens rekening gehouden:

  • Werkschema;
  • Sportschema;
  • Voedselvoorkeuren;
  • Voedingssupplementen (eiwitrepen, muscepharm, etc).

Na het maken van een uitgebreide berekening van uw huidige lichaamssamenstelling en voedingspatroon zal de diëtiste de huidige gegevens en de gemeten gegevens met u doornemen. Vervolgens wordt er door de diëtiste een gepersonaliseerd dieet voor één week gemaakt.

Met het gepersonaliseerde dieet stapt u uit uw comfortzone en ontdekt u hoe lekker en gezellig een gezond voedingspatroon is.

Kosten
De kosten voor een gepersonaliseerd dieet bestaan uit: het intakegesprek en de arbeidsuren gepersonaliseerd dieet. Binnen vijf werkdagen kunt het gepersonaliseerde dieet ophalen samen met startende adviezen bij WorkoutCentre Be You.

*De kosten voor afname van een gepersonaliseerd dieet wordt ten aanzien van de hulpvraag samengesteld. Bij een gepersonaliseerd dieet heeft u rekening te houden met de minimale kosten van vier arbeidsuren.

Klik op de prijslijst voor de bijbehorende prijs van het gepersonaliseerd dieet.