Getuigschriften

Lees wat onze klanten zeggen

Melissa den Haring

"Om mijzelf beter in mijn vel te voelen kwam er een voorstel vanuit mijn vriendinnen om te gaan voor Personal Training, ik was na 1x trainen helemaal om.

Elke week merk ik verbetering in sterkte, naast de cardio conditie die ik al had. Personal Trainer Roxanne zorgt echt voor een optimale voorbereiding op de Olympische Triathlon die ik eind September '21 wil gaan doen.
Elke week nieuwe oefeningen vol inspiratie, en de volgende dag spierpijn zodat je weet dat je wat hebt gedaan!"

Daniëlle Kuikman

"Hoewel ik altijd sportief ben geweest, was de stap om na twee zwangerschappen weer te gaan sporten groot, ik probeerde af en toe de racefiets te pakken of een rondje te hardlopen. Maar ik baalde van mijn conditie en vond het sporten daardoor niet leuk meer.

Toen besloot ik het anders aan te pakken en mailde ik na wat googlen (en met een beetje spanning) Personal training Be You voor een kennismakingsgesprek. Daar werd ik gelijk enthousiast van, het gesprek was prettig, professioneel en ik merkte dat ik gelijk zin had om te gaan starten! Mijn doel: fit worden en afvallen. Ondertussen ben ik 10 weken verder en ben ik erg blij dat ik deze stap gemaakt hebt. Ik ben al meer dan 5kg afgevallen, voel me energieker, heb weer plezier in het sporten en ik ga enthousiast naar de personal trainingslessen toe. De afwisseling tussen de trainers werkt voor mij prettig, zo is echt elke les anders.

Dit was de drempel die ik over moest en ik ben heel blij dat ik deze keuze gemaakt heb! Bedankt Personal Training Be You!"

Lianne van der Hout

"Ik loop inmiddels al heel wat jaren mee bij Personal Training Be You. Het is een fijne gym waar ik als klant en sporter centraal sta. Toen ik begon met personal training was ik niet fit en was ik het plezier in sporten verloren. Dankzij de trainers van Be You heb ik de drive weer gevonden om te gaan sporten en met hun motivatie ben ik mij steeds meer in gaan zetten om mijzelf fitter te maken.

Ik ben alle trainers, maar vooral Roxanne, dankbaar dat ze zich elke keer weer voor mij inzetten. Zij hebben mij laten zien dat het fijn is om weer te sporten. Roxanne heeft mij vooral geleerd om je grenzen op te zoeken en dan nog net een stapje extra. De trainingen zijn erg pittig en vragen veel van mij, maar na afloop ben ik altijd weer blij dat ik het gedaan heb.

Ik ben in elk geval ontzettend blij dat ik voor Be You heb gekozen. Ik voel mij er thuis! En dat heb je bij sportscholen niet vaak meer!

Saskia Oosterwijk-Timmerman

"Sam is een fijn persoon in de omgang en om mee te trainen. Hij heeft veel ervaring in de topsport als professioneel bokser en dat merkte ik tijdens de PT meteen. Sam weet waar hij over praat, hij weet zelf hoe het voelt om tot het uiterste te gaan, hij motiveert me, geeft me zelfvertrouwen en helpt me mijn grenzen ieder keer opnieuw te verleggen. Ook leer ik tijdens de training veel van Sam over ademhalingstechnieken, mijn houding, spierherstel en voeding.

Sam geeft afwisselende trainingen met daarin krachtoefeningen, conditionele oefeningen en een kickboks training. Iedere training is een full-body workout, nooit saai, altijd gezellig, keihard werken, maar gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis! Heel fijn!

Mijn doel was en blijft: sterker en fitter worden, niet afvallen en het liefst een beetje aankomen. Inmiddels zijn we 3 maanden verder, ik ben 2 kg aangekomen! Ik voel me fit, sterk en zie het resultaat.

Ik ben heel blij dat ik met Personal Training begonnen ben, ik voel met er goed bij en ik ga er zeker nog lang mee door!

Happy met Sam en met de andere kanjers van team Be You!"

Wendy Nugteren-Schriek

"Na mijn zwangerschap waren er toch wel de nodige kilo's blijven hangen en was ik totaal niet blij met mijn lijf.

Ondanks dat ik dat niet leuk vond, vond ik het onwijs lastig om een stap in de goede richting te zetten. Tot de dag dat ik alle moed bij elkaar schraapte en Be You mailde.

Ik was totaal de balans tussen sport en gezond eten kwijt voordat ik bij Be You binnen kwam.

Samen met Roxanne hebben we mijn (sport)doelen opgezet en Ilja heeft een passend gepersonaliseerd dieet opgesteld.

En wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan!!!

Roxanne, Laurens en Stefano hebben mij elke keer weer een uitdagende gezellige training gegeven, en genoeg tips en tricks om thuis mee verder te gaan!

Nu na een paar maanden personal training, 3x trainen in de week, ben ik 12 kg afgevallen, ik ben fitter dan ver voor mijn zwangerschap, al mijn kleding zit te ruim en nog veel meer!!!

Ik heb mijn zelfvertrouwen een stuk terug gevonden, plezier van het sporten weer mogen ervaren en de balans tussen gezond leven en sporten geleerd.

Ik kan iedereen aanraden om bij Be You hetzelfde traject te doorlopen! Je wordt aan alle kanten gesteund, geholpen en uiteraard goed getraind.

Ze luisteren goed naar de dingen die je aangeeft en denken graag met je mee.

Ik kan alleen maar zeggen: onwijs bedankt voor alle goede zorgen en ga zo door!!"

Yvonne Klein-Noordzij

"Fitness saai? Altijd gedacht dat fitness een saaie sport is.......tot maart 2018.
Vanaf die tijd train ik twee keer in de week één uur onder de hoede van Roxanne of soms met een ander teamlid. Ik weet nu dat fitness alles is, behalve saai. Nieuwsgierig naar mijn ommezwaai? Lees verder en ontdek: 'geen saaie & suffe fitness met een personal trainer'.

Allereerst heeft Roxanne mij geleerd dat je met de juiste technieken 'houding, ademhaling en til technieken' de kans op blessures verkleint en beter presteert. Ze laat zien dat mijn grenzen, mijn grenzen nog niet zijn. Dingen doen die ik niet verwacht had te kunnen. Soms verzint ze oefeningen die simpel er uitzien, maar zo zwaar zijn dat ik denk "PFF, dit houd ik niet vol en gaat mij niet lukken". Ook dat heeft ze door en zegt: "Je kan het. Het is niet makkelijk, maar het is haalbaar. Ik help je". En hoe, ze motiveert en stimuleert. De trainingen zijn zwaar, maar vooral grensverleggend, uitdagend en doelgericht. Je wordt niet gedrild, maar je gaat wel net een paar stapjes verder dan als jezelf zou sporten. En dat geeft juist een enorme kick als blijkt dat het toch is gelukt...Ik als Power Woman, wie had dat gedacht! Ik niet.

Door gevarieerde trainingsschema's en persoonlijke begeleiding heb ik gemerkt dat ik de afgelopen maanden veel vooruitgang heb geboekt. Ik ben energieker en krachtiger geworden, mijn spieropbouw, algehele conditie en uithoudingsvermogen zijn verbeterd. En ook nog mijn vetpercentage is verminderd. Kortom: Ik ben sterker, strakker en vitaler geworden!

Tijdens de trainingen wordt er ook gekletst en gelachen om daarna weer verder te gaan met het harde werken. Eigenlijk voelt elke training, ondanks dat het pittig is, als een feestje! En ga altijd moe, maar voldaan naar huis. En het allerbelangrijkste: ik voel mij er goed bij!

Samen sporten is leuker en werkt motiverend. En dat vind ik het voordeel van personal training! En ben je overtuigd dat fitness niet saai is? Ik wens iedereen veel sportplezier met of zonder personal trainer!"

Mevrouw S

"Na voor de zoveelste keer in de spiegel gekeken te hebben en mezelf niet meer mooi te vinden (voornamelijk door de hoeveelheid zwangerschapskilo's die waren blijven plakken) had ik besloten om er wat aan te gaan doen.

Meerdere pogingen gedaan om af te vallen middels een dieet en lidmaatschap op de sportschool, helaas zonder succes!

Eén jaar na mijn zwangerschap liep ik dan ook de sportschool binnen om mijn lidmaatschap op te zeggen! Want hé, ik was alweer één jaar lid met welgeteld drie keer aanwezigheid. Op gewicht én slank zijn zou er niet meer voor mij in zitten. Lekker op de bank, dik, gezellig en blij zijn had ik bedacht.

Roxanne die vroeg mij: "wat staat er in je top 3 lijstje van wensen?"... Nummer 1 was dan toch wel gezond oud worden! Hierbij gaf zij het antwoord: "ga met mij aan de slag middels personal training en ik beloof je dat je, je doelstelling, afvallen en gezonder leven, zult gaan behalen!"(Of ik oud ging worden? Dat konden we natuurlijk niet van te voren vaststellen). Na enige twijfel trok zij mij over de streep door het geloof in haar eigen kunnen. Zo zei ze: "mocht je na 10 lessen geen verandering zien, dan zijn de kosten van het eerste pakket voor mij! Ik geloof namelijk dat wij als team dit kunnen!"

Nu 2,5 jaar verder én met nog een prachtige dochter erbij ben ik 15 kilo afgevallen, enthousiaster dan ooit over sporten en super blij met het resultaat.

Roxanne, heel erg bedankt voor het vertrouwen dat jij, en je team, hebben gehad daar waar ik het zelf niet meer zag.

Ik heb dagen gehad dat ik absoluut niet meer wilde komen, en dan was jij er samen met Sander om mij over de streep te trekken.

Ik heb periodes gehad dat ik alleen nog maar kon focussen op de weegschaal, en dan komt Sander langs (onverwachts thuis) om mijn weegschaal weg te halen! Sporten is leuk en gezond zegt hij. De rest komt vanzelf!! Weg met die weegschaal! En wel verdraaid, de focus werd verlegd, het sporten ging gewoon door en de kilo's vlogen er vanaf!

Er zijn momenten geweest dat Roxanne me opbelde om boos te worden omdat ik mijn eet-schema niet goed had ingevuld. Ik heb trainingen gehad benoemd naar alle lekkernij omgezet in calorieën die ik er dan voor moest verbranden!

Ik heb met jullie gehuild, gelachen, hard gewerkt en een heleboel mooie herinneringen gemaakt.

Bedankt voor jullie vertrouwen in mij! Wat een mooi coachingsproces is dit geweest! Zonder jullie was het absoluut niet gelukt."

Linda Maat

"Ik ben Linda Maat, ben 44 jaar en woonachtig in Alblasserdam. Ben gelukkig getrouwd en we hebben drie mooie dochters.

Mijn leven bestond helaas al jarenlang uit lijnen, lijnen en nog eens lijnen. Dan viel ik weer veel af, binnen de kortste keren was het er weer bij en begonnen we weer opnieuw.

Eind zomer 2017 kreeg ik steeds meer last van mijn knieën, bijvoorbeeld met trap lopen of uit mijn auto komen etc. en dat kwam toch merendeels wel door niet fit genoeg zijn en te zwaar. Ik was het zat en via via hoorde ik van deze personal trainers. Leek mij fijn om buiten mijn eigen dorp te trainen waar ik niemand kende en zo gebeurde het dat ik in september begonnen ben met personal training voor twee keer in de week. Tot die tijd heb ik nog maar één keer moeten afzeggen door werk en dat is al heel wat voor mij. De trainers (Roxanne, Tim en Sander) motiveren mij enorm en op de een of andere manier heb ik er elke week weer zin in en is het een uitdaging om je grenzen te verleggen en dat doe je bij deze personal trainers zeker. Ze houden enorm goed rekening met eventuele blessures en de begeleiding tijdens het sporten is super. Resultaat na een half jaartje trainen is dat ik een leuk aantal kilo's kwijt ben maar nog belangrijker vind ik mij zo fit voel en mijn beweeglijkheid is zo goed vooruitgegaan, dat is echt bizar. Ik had na vier maanden niet getennist te hebben weer een toernooi en het verbaasde mij zelf hoe fit ik over die baan rende en welke ballen ik nu wel haalde die ik voorheen liet gaan. Ook net weer op wintersport geweest en ook dat ging zo veel beter, veel fitter en veel meer conditie op de lange latten. Dat doet een mens goed en ik ga zeker voorlopig nog door totdat ik mijn streefgewicht bereikt heb en mijzelf nog fitter ga voelen."

Victor Valckx

"Inmiddels heb ik bijna twee jaar personal training bij Roxanne. Eén keer per week, met uitzondering van de vakantieperioden, elke week van het jaar. Iedere keer ga ik met ontzettend veel plezier. Roxanne daagt je uit; ze weet wat je nodig hebt en ze is in staat om iedere keer weer het maximale eruit te halen. Geen enkele les is hetzelfde. Daarnaast geeft ze je veel vertrouwen. De lessen zijn plezierig en de sportschool ademt een rustige sfeer uit. De aansturing is deskundig en zorgt voor een optimale begeleiding, waarbij goed gelet wordt op je houding. Nooit blessures dus en na elke les een voldaan gevoel. Inmiddels ben ik zo'n 15 kilo kwijt en voel ik me fitter en sterker dan ooit tevoren."

Sandra Kruithof

''Ik heb gebruik gemaakt van het gepersonaliseerde dieet. Dit heb ik als super fijn ervaren omdat er elke week een nieuw weekmenu wordt gemaakt én er wordt rekening gehouden met jouw wensen en behoeften. De diëtiste is erg behulpzaam, betrokken en stopt veel tijd en energie in het maken van een plan. Vergeleken met andere standaard " diëten " zeker een aanrader!"

Jacques Kleinkramer

"De combinatie van sporten met een zeer gebalanceerd dieet hebben tot resultaat gehad dat ik mij fitter ben gaan voelen en inmiddels 17 kilo ben afgevallen. Door de week-dieeten (handig met boodschappenlijst...) ben ik ook mijn eetpatroon gaan veranderen wat in mijn werk met reizen en lunches/diners niet meeviel maar nu een gewoonte is geworden. Ook de kinderen zijn inmiddels gewend en doen gewoon mee in dit gezonde patroon wat ze zeker ten goede zal komen."

Peter Zimmer

"Mijn naam is Peter Zimmer 46 jaar. Na wat lichamelijke problemen aan mijn (onder)rug, bil en lies (waarschijnlijk veroorzaakt door repeterende bewegingen op het werk) ben ik op zoek gegaan naar een oplossing voor mijn lichamelijke ongemakken. Hiervoor ben ik bij Personal Training Be You terecht gekomen. Na het voeren van een intakegesprek heb ik in goed overleg met Personal Trainer Roxanne de stap genomen om te starten met personal training met als mikpunt: medisch gerichte oefeningen die afgestemd zijn op mijn dagelijkse bewegingen.
Ik wist dat het een lang traject zou gaan worden om mijzelf weer volledig fit te gaan voelen en natuurlijk fit te zijn maar na drie maanden kan ik zeggen dat we op de goede weg zijn!
Tijdens de trainingen word ik goed in de gaten gehouden en mocht zich wat voordoen, dan wordt de training onmiddellijk aangepast. Dat betekent dus geen stilstand in mijn herstelperiode. Bijkomende voordelen van mijn Personal Training traject zijn dat ik inmiddels weer een nette bloeddruk heb en ik vandaag de dag 11,2 kg lichaamsgewicht ben afgevallen. Oude klachten gaan langzaam steeds beter. Ik kan oprecht zeggen dat ik zeer tevreden over mijn traject ben."

Roeland Joanknecht

"Roxanne is een zeer gedreven personal trainer. Ik train nu 9 maanden bij haar (2x in de week) en word door haar enorm gemotiveerd. Mijn doelstellingen is eenvoudig samen te vatten. Ik wilde graag een sixpack. Ik was niet erg ontevreden over mijn lichaamsbouw, maar vond dat ik op 36 jarige leeftijd er niet zo strak meer uitzag. Ik had geen enkele ervaring met fitness en voelde aan dat ik niet gedreven genoeg zou zijn om altijd zelf in de sportschool bezig te zijn. Met Roxanne als "stok achter de deur" gaat dit uitstekend. Roxanne is heel erg goed in staat om een afwisselende training neer te zetten. Personal training is wat mij betreft geen herhaling van oefening, maar stimuleren door afwisseling. Gezien de brede ervaring en achtergrond van Roxanne is dit voor haar geen enkel probleem. Buiten training, boksen, cardio, kracht of TRX, alle facetten beheerst zij. Wat ik persoonlijk erg prettig vind is dat Roxanne haar eigen sportschool heeft. Hierdoor train je gewoon in een reguliere sportschool ipv een kamer met wat apparatuur. Er is interactie met andere leden en je voelt je gemakkelijker als je in een andere omgeving (hotel, vakantie, etc.) zelf tijdelijk aan de slag moet."

Doris Jonker

''De vraagstelling voor het dieet was om mijn eetgewoonte/voedingsmiddelen aan te passen aan het trainingsschema dat was opgesteld door mijn persoonlijke trainer. Doel van het dieet was toename van het spierpercentage en afname van het vetpercentage. Het voor mij persoonlijk opgestelde dieet was goed uitvoerbaar. Doordat ik over de gehele periode geen honger heb gehad, was het prima vol te houden. Uiteraard worden in het dieet de basisingrediënten aangegeven. Het was aan mijzelf om met kruiden en specerijen de maaltijd tot een feest te maken. Na een periode van 5 maanden en een afname van gewicht van ruim 9 kilo (toename spierpercentage en afname vetpercentage) is mijn voedingsschema opnieuw opgesteld. Begin april 2015 wordt hiermee gestart."

Arianne Naaktgeboren

"Omdat ik als doel heb om in gewicht te verminderen ben ik begonnen met personal training in de sportschool WorkoutCentre Be You. Voor een beter resultaat ben ik ook gaan letten op mijn voeding. Bij vermindering van je lichaamsgewicht is goede en juiste voeding zeker van belang. Daarom ben ik op advies van Roxanne, mijn personal trainster, een gepersonaliseerd dieet begonnen bij Esmee, die aan de sportschool is verbonden als diëtiste. Ook is het goed als een stok achter de deur, omdat je regelmatig gewogen en gemeten wordt, zie je direct het resultaat van je harde werken en de aangepaste voeding. Wat ik fijn vind aan het dieëten is de structuur die je in je voedingspatronen krijgt. Ook leer je veel nieuwe gerechten kennen waar je anders nooit op was gekomen om zoiets te maken. De diëtiste wil in alles meedenken en als je bepaalde ingrediënten niet lust komt dat ook zeker niet voor in je dieet. Door de motiverende begeleiding van deze 2 personen en mijn harde werken en het volgen van het dieet is er ook resultaat te melden, mijn gewicht is al behoorlijk verminderd en we gaan door!"

Pauline van der Horst

"Een half jaar geleden ben ik begonnen met sporten met Roxanne als Personal trainer. Het was al enige tijd geleden dat ik echt iets aan sport had gedaan en door een geblesseerde voet door ongelukkige val wat onzeker geworden over mijn fysieke mogelijkheden. Roxanne gelooft in je en geeft je vertrouwen. Daarmee zorgt ze ervoor dat je iedere training je grenzen opzoekt en soms ver voorbij gaat, zodat er resultaat wordt geboekt en doelstellingen worden behaald. Na ruim een half jaar personal training voel ik me veel fitter, ben ik 16 kilo lichter en misschien nog wel het belangrijkste heb ik een stuk zelfvertrouwen teruggevonden."