Getuigschriften

Lees wat onze klanten zeggen

Linda Maat

"Ik ben Linda Maat, ben 44 jaar en woonachtig in Alblasserdam. Ben gelukkig getrouwd en we hebben drie mooie dochters.

Mijn leven bestond helaas al jarenlang uit lijnen, lijnen en nog eens lijnen. Dan viel ik weer veel af, binnen de kortste keren was het er weer bij en begonnen we weer opnieuw.

Eind zomer 2017 kreeg ik steeds meer last van mijn knieën, bijvoorbeeld met trap lopen of uit mijn auto komen etc. en dat kwam toch merendeels wel door niet fit genoeg zijn en te zwaar. Ik was het zat en via via hoorde ik van deze personal trainers. Leek mij fijn om buiten mijn eigen dorp te trainen waar ik niemand kende en zo gebeurde het dat ik in september begonnen ben met personal training voor twee keer in de week. Tot die tijd heb ik nog maar één keer moeten afzeggen door werk en dat is al heel wat voor mij. De trainers (Roxanne, Tim en Sander) motiveren mij enorm en op de een of andere manier heb ik er elke week weer zin in en is het een uitdaging om je grenzen te verleggen en dat doe je bij deze personal trainers zeker. Ze houden enorm goed rekening met eventuele blessures en de begeleiding tijdens het sporten is super. Resultaat na een half jaartje trainen is dat ik een leuk aantal kilo's kwijt ben maar nog belangrijker vind ik mij zo fit voel en mijn beweeglijkheid is zo goed vooruitgegaan, dat is echt bizar. Ik had na vier maanden niet getennist te hebben weer een toernooi en het verbaasde mij zelf hoe fit ik over die baan rende en welke ballen ik nu wel haalde die ik voorheen liet gaan. Ook net weer op wintersport geweest en ook dat ging zo veel beter, veel fitter en veel meer conditie op de lange latten. Dat doet een mens goed en ik ga zeker voorlopig nog door totdat ik mijn streefgewicht bereikt heb en mijzelf nog fitter ga voelen."

Victor Valckx

"Inmiddels heb ik bijna twee jaar personal training bij Roxanne. Eén keer per week, met uitzondering van de vakantieperioden, elke week van het jaar. Iedere keer ga ik met ontzettend veel plezier. Roxanne daagt je uit; ze weet wat je nodig hebt en ze is in staat om iedere keer weer het maximale eruit te halen. Geen enkele les is hetzelfde. Daarnaast geeft ze je veel vertrouwen. De lessen zijn plezierig en de sportschool ademt een rustige sfeer uit. De aansturing is deskundig en zorgt voor een optimale begeleiding, waarbij goed gelet wordt op je houding. Nooit blessures dus en na elke les een voldaan gevoel. Inmiddels ben ik zo'n 15 kilo kwijt en voel ik me fitter en sterker dan ooit tevoren."

Sandra Kruithof

''Ik heb gebruik gemaakt van het gepersonaliseerde dieet. Dit heb ik als super fijn ervaren omdat er elke week een nieuw weekmenu wordt gemaakt én er wordt rekening gehouden met jouw wensen en behoeften. De diëtiste is erg behulpzaam, betrokken en stopt veel tijd en energie in het maken van een plan. Vergeleken met andere standaard " diëten " zeker een aanrader!"

Jacques Kleinkramer

"De combinatie van sporten met een zeer gebalanceerd dieet hebben tot resultaat gehad dat ik mij fitter ben gaan voelen en inmiddels 17 kilo ben afgevallen. Door de week-dieeten (handig met boodschappenlijst...) ben ik ook mijn eetpatroon gaan veranderen wat in mijn werk met reizen en lunches/diners niet meeviel maar nu een gewoonte is geworden. Ook de kinderen zijn inmiddels gewend en doen gewoon mee in dit gezonde patroon wat ze zeker ten goede zal komen."

Peter Zimmer

"Mijn naam is Peter Zimmer 46 jaar. Na wat lichamelijke problemen aan mijn (onder)rug, bil en lies (waarschijnlijk veroorzaakt door repeterende bewegingen op het werk) ben ik op zoek gegaan naar een oplossing voor mijn lichamelijke ongemakken. Hiervoor ben ik bij Personal Training Be You terecht gekomen. Na het voeren van een intakegesprek heb ik in goed overleg met Personal Trainer Roxanne de stap genomen om te starten met personal training met als mikpunt: medisch gerichte oefeningen die afgestemd zijn op mijn dagelijkse bewegingen.
Ik wist dat het een lang traject zou gaan worden om mijzelf weer volledig fit te gaan voelen en natuurlijk fit te zijn maar na drie maanden kan ik zeggen dat we op de goede weg zijn!
Tijdens de trainingen word ik goed in de gaten gehouden en mocht zich wat voordoen, dan wordt de training onmiddellijk aangepast. Dat betekent dus geen stilstand in mijn herstelperiode. Bijkomende voordelen van mijn Personal Training traject zijn dat ik inmiddels weer een nette bloeddruk heb en ik vandaag de dag 11,2 kg lichaamsgewicht ben afgevallen. Oude klachten gaan langzaam steeds beter. Ik kan oprecht zeggen dat ik zeer tevreden over mijn traject ben."

Roeland Joanknecht

"Roxanne is een zeer gedreven personal trainer. Ik train nu 9 maanden bij haar (2x in de week) en word door haar enorm gemotiveerd. Mijn doelstellingen is eenvoudig samen te vatten. Ik wilde graag een sixpack. Ik was niet erg ontevreden over mijn lichaamsbouw, maar vond dat ik op 36 jarige leeftijd er niet zo strak meer uitzag. Ik had geen enkele ervaring met fitness en voelde aan dat ik niet gedreven genoeg zou zijn om altijd zelf in de sportschool bezig te zijn. Met Roxanne als "stok achter de deur" gaat dit uitstekend. Roxanne is heel erg goed in staat om een afwisselende training neer te zetten. Personal training is wat mij betreft geen herhaling van oefening, maar stimuleren door afwisseling. Gezien de brede ervaring en achtergrond van Roxanne is dit voor haar geen enkel probleem. Buiten training, boksen, cardio, kracht of TRX, alle facetten beheerst zij. Wat ik persoonlijk erg prettig vind is dat Roxanne haar eigen sportschool heeft. Hierdoor train je gewoon in een reguliere sportschool ipv een kamer met wat apparatuur. Er is interactie met andere leden en je voelt je gemakkelijker als je in een andere omgeving (hotel, vakantie, etc.) zelf tijdelijk aan de slag moet."

Doris Jonker

''De vraagstelling voor het dieet was om mijn eetgewoonte/voedingsmiddelen aan te passen aan het trainingsschema dat was opgesteld door mijn persoonlijke trainer. Doel van het dieet was toename van het spierpercentage en afname van het vetpercentage. Het voor mij persoonlijk opgestelde dieet was goed uitvoerbaar. Doordat ik over de gehele periode geen honger heb gehad, was het prima vol te houden. Uiteraard worden in het dieet de basisingrediënten aangegeven. Het was aan mijzelf om met kruiden en specerijen de maaltijd tot een feest te maken. Na een periode van 5 maanden en een afname van gewicht van ruim 9 kilo (toename spierpercentage en afname vetpercentage) is mijn voedingsschema opnieuw opgesteld. Begin april 2015 wordt hiermee gestart."

Arianne Naaktgeboren

"Omdat ik als doel heb om in gewicht te verminderen ben ik begonnen met personal training in de sportschool WorkoutCentre Be You. Voor een beter resultaat ben ik ook gaan letten op mijn voeding. Bij vermindering van je lichaamsgewicht is goede en juiste voeding zeker van belang. Daarom ben ik op advies van Roxanne, mijn personal trainster, een gepersonaliseerd dieet begonnen bij Esmee, die aan de sportschool is verbonden als diëtiste. Ook is het goed als een stok achter de deur, omdat je regelmatig gewogen en gemeten wordt, zie je direct het resultaat van je harde werken en de aangepaste voeding. Wat ik fijn vind aan het dieëten is de structuur die je in je voedingspatronen krijgt. Ook leer je veel nieuwe gerechten kennen waar je anders nooit op was gekomen om zoiets te maken. De diëtiste wil in alles meedenken en als je bepaalde ingrediënten niet lust komt dat ook zeker niet voor in je dieet. Door de motiverende begeleiding van deze 2 personen en mijn harde werken en het volgen van het dieet is er ook resultaat te melden, mijn gewicht is al behoorlijk verminderd en we gaan door!"

Pauline van der Horst

"Een half jaar geleden ben ik begonnen met sporten met Roxanne als Personal trainer. Het was al enige tijd geleden dat ik echt iets aan sport had gedaan en door een geblesseerde voet door ongelukkige val wat onzeker geworden over mijn fysieke mogelijkheden. Roxanne gelooft in je en geeft je vertrouwen. Daarmee zorgt ze ervoor dat je iedere training je grenzen opzoekt en soms ver voorbij gaat, zodat er resultaat wordt geboekt en doelstellingen worden behaald. Na ruim een half jaar personal training voel ik me veel fitter, ben ik 16 kilo lichter en misschien nog wel het belangrijkste heb ik een stuk zelfvertrouwen teruggevonden."