Personal Trainer Mitchell Landbrug 

Mijn naam is Mitchell Dylano,

Ik ben altijd al heel actief geweest sinds dat ik klein was. Vanaf 5 jaar was ik al bezig met verschillende vechtsporten, ik heb uiteindelijk tot mijn 20e vechtsporten gedaan en dit waren onder andere: Kungfu, Wushu, Tai chi, Jiu jitsu, Judo, MMA en voornamelijk kickboks (8 jaar).

Rond mijn 17e wilde ik de stap maken om eindelijk wedstrijden te gaan doen, maar door mijn start met verpleegkunde kreeg ik hier uiteindelijk zo weinig tijd voor dat ik heb gekozen om me op school te focussen.

Mijn doel en droom was altijd om mensen te helpen en om ze beter te maken en hierdoor was ik als eerst terecht gekomen bij verpleegkunde, omdat ik uiteindelijk bij de ambulance wilde werken.

Helaas kon ik de opleiding niet afmaken, dit kwam mede doordat sport voor mij echt een uitlaatklep was en uiteindelijk werd het voor mij teveel. Hierdoor ben ik beland in de sportschool en ik ben nooit meer weggegaan. Ik ben vanaf de eerste dag 5-7x per week gaan trainen en daar is ook niks aan veranderd.

Na een zoektocht voor wat ik echt graag zou willen doen en mijn passie voor fitness, was ik uitgekomen op Marechaussee en Albeda Sport College en uiteindelijk gekozen voor de Sport College en het was uiteindelijk ook de beste keuze.

Ik heb gekozen voor MBO 4 Sport en bewegen met als specialisatie fitness en sport, bewegen en gezondheid en hierin uiteindelijk ook in 3 jaar mijn diploma gehaald.

In mijn 2e jaar begon ik mijn stage en gaf hierin ook af en toe personal training en dit was gelijk iets wat echt bij me paste, ik ging met volle focus in op personal training. Ik deed alle studie extra bij mijn opleiding en was ik uiteindelijk ook een van de beste 1 op 1 PT'ers op Albeda sportcollege. Ook op school wilde ze graag dat ik workshops gaf voor Personal Training en powerlift "houding" workshops voor de MBO NK wedstrijden. In mijn 3e jaar (2018) was ik begonnen bij Top Gym en heb ik hier ook PT gegeven tot 2022.

Ik ben mijn personal trainings- carrière gestart, om mensen in hun best version of zichzelf te laten komen. Mentale gezondheid is een van de belangrijkste dingen, mensen kunnen heel veel bereiken als je body goal zou halen en je mindset is niet goed, zal je het ook niet goed kunnen waarderen. Iemand kan rijk zijn, het meest gespierde lichaam ooit hebben en nog steeds niet satisfied en depressief zijn.

Daarom werk ik ook tijdens mijn PT aan mentale gezondheid door korte gesprekjes voor, tijdens of na de trainingen te houden.

Zo snel mogelijk resultaten behalen wilt iedereen realistisch blijven is daarom ook altijd heel belangrijk, maar ik doe mijn best om je zo snel mogelijk in de beste shape ooit te laten komen. Ik probeer daarom ook altijd up to date te blijven met de nieuwste studies en methodes.

Met mijn trainingen geef ik de standaard 1 op 1 fitness trainingen met behulp van apparaten, losse gewichten en andere hulpmiddelen, HIIT workouts, Boksworkout (pads), powerlift trainingen of een mix van verschillende trainingsvormen.

Ben jij klaar om je body en mindset te veranderen?

Let's do this together!

Specialiteiten

Powerlifting

High intensity Interval Training

Circuit training

Boks & Pads training

Functionele training

Door consistent te zijn met fitness en voeding heeft Dio zijn Bodygoal (85kg) behaald in 4 maanden

Laten we samen starten!

Er zijn misschien 100 redenen om niet te starten met sporten maar er zijn 101 redenen om wel te starten met sporten! Ik nodig je uit om dit met mij te doen., om samen te werken aan jouw doelstellingen. Door dit met mij te doen werk je met:

  • Ervaren- en deskundige personal trainer;
  • Holistische personal trainer;
  • Empathische trainer.

Ik heb zin om samen aan de slag te gaan, tot snel!

Jonathan Shamir