Online Coaching

Vandaag is dé dag dat ik het voor mezelf doe!

Niet meer 'morgen begin ik écht', want dit moment is de start van uw nieuwe leven. Vandaag kiest u onvoorwaardelijk voor uzelf en dat doet u niet alleen, want wij staan 24/7 naast u met onze online coaching. No excuses, let's own your power!

Niet iedereen heeft een perfect lichaam, maar iedereen kan een perfect lichaam krijgen, just work for it!

Personal trainers weten wat u doormaakt.
Natuurlijk is het gemakkelijk om te zeggen: "jij hebt makkelijk praten!" of "jij bent toch gewoon slank?" of "wat zeur je nou? Jij ziet er fantastisch uit".

Dat geeft andere nog niet het recht om hierin geen verweer aan te brengen, want waarom ziet een personal trainer eruit zoals hij of zij eruit ziet? Welke weg hebben zij moeten nemen om er zo uit te zien en wat moeten zij er dagelijks voor doen óf vooral er voor laten om de fysieke status te behouden? Wij als personal trainers kunnen ons als geen ander verdiepen in de dagelijkse strijd en het afzien wat sommige van ons moeten doen. Wij weten hoe u zich voelt! Zeker het startpunt van uw weg waarop u nu staat om te gaan bewandelen is een weg die mijlen lang lijkt, wij begeleiden u de gehele weg. Samen staat u sterk.

Er zijn behoorlijk wat trainers en ook onder onze personal trainers die in een verleden hebben gekampt met overgewicht of tot een familie behoren waarin maatje: "overgewicht" dé norm is. Excuses als: "jij komt uit een sportieve familie?" of "het is oké, iedereen bij ons thuis is aan de maat" is geen excuus om niets aan de fysieke gesteldheid te doen, met als gevolg dat u niet van uzelf kunt houden. Niet iedereen heeft een perfect lichaam, maar iedereen kan een perfect lichaam krijgen, just work for it!

Ons lichaam is een weerspiegeling van hoe we ons van binnen voelen. Voelen we ons niet goed dan is het tijd voor een transformatie. Een transformatie is óók voor u weggelegd en wij van Personal Training Be You bieden u die transformatie!

Wat is online coaching?

Online coaching is voor mensen die graag personal training begeleiding willen met het behalen van doelen, maar niet de tijd, het geld of de behoefte hebben aan fysieke personal training. Wanneer u besluit om voor online coaching te kiezen, ontvangt u een intake formulier met vragen over uw doelen, uw leef-, voeding- en trainingsgewoontes en meer. Hierna volgt er snel een contactmoment om het formulier mondeling door te nemen op haalbaarheid en overige wensen. Personal Training Be You bied diverse pakketten van coaching, zo kunt u denken aan een basispakket, maar ook een plus- en een premium pakket. Elk pakket bevat een andere inhoud en dus ook een andere prijs. Zo creëren wij voor ieder wat wils.

Fanatiekeling to be
Zit trainen er nu nog niet in, maar wilt u wel een steuntje in de rug om uzelf zo toe te zetten om te starten met sporten? Of juist uzelf te houden aan een gezond voedingspatroon? Dan is online coaching onmisbaar.

Een coach is uw stok achter de deur, uw luisterend oor en uw peptalk die samen met u de strijd aangaat om de gestelde doelstellingen te behalen!

Semiprofessional
Bent u een fitnessprofessional en heeft u als doelstelling om alle fitness facetten tot in de detail onder de knie te krijgen? Werkt u toe naar een Instagram fit body, podium plaats of crossfit game en bent u nu klaar om buiten uw comfort zone te werken? Dit alles kan met online coaching. De coaching die u wordt aangeboden is een aanvulling op uw eigen kennis. De Coaching die u ontvangt is een aanvulling op uw huidige sportagenda. Natuurlijk kunt u als semi-professional best een eind zelfkomen, toch beseft diegene die start met coaching van een personal trainer, dat er méér resultaat en rust ontstaat en daardoor het rendement verhoogt!


Samen met uw coach werkt u aan de weg naar succes.

De weg naar succes is dichtbij en 24/7 voor u!

24/7 coaching

Uw coach staat altijd voor u paraat. Als u er niet uitkomt met uw training, uw voeding niet helemaal volgens plan verloopt of als u simpelweg een zware dag heeft. Elke coach reageert binnen 24 uur en 7 dagen per week. Wij zijn bereikbaar via Facebook, Instagram of e-mail.

Persoonlijk

Alle fitnessschema's en voedingsinformatie wordt persoonlijk voor u gemaakt, nagekeken en feedback over gegeven. U werkt met een coach welke voor u de voorkeur heeft. Alle informatie welke u krijgt, hetzij van de coach; hetzij van de dietiste zijn wetenschappelijk onderbouwd en zijn van succes gegarandeerd.

Maandelijks trainingsschema

U ontvangt elke maand een nieuw trainingsschema. Uw trainingsschema is maatwerk en wordt na evaluatie moment persoonlijk voor u geschreven. Trainingsschema wordt voor aanvang van de nieuwe trainingsmaand aangeleverd.

2 weekse mindset call

Wij bellen of videobellen elke twee weken om te zien en te horen hoe het met u gaat en hoe uw afgelopen twee weken verlopen zijn. Wij gaan dieper in op uw obstakels, wensen en gevoelens. Uw coach luistert en adviseert u.

Privacy

Alle informatie is vertrouwelijk en wordt niet gedeeld met derden. Begin- en eindfoto's worden na eventueel akkoord op onze website gepubliceerd.

Bonus optie!

Als bonusoptie is het mogelijk om techniek sessies bij ons op de sportschool te boeken! Voor een technieksessie boekt u een losse personal training les tegen een gereduceerd tarief.

Alle informatie en schema's worden specifiek voor elke klant, dus ook voor u op maat gemaakt. De voortgang geeft u maandelijks op een afgesproken dag door. Dit heeft betrekking op bijvoorbeeld: het gewicht en eventuele opmerkingen, zoals: wat de afgelopen maand wel en niet is gelukt. Het woord "online" geeft het al aan, het meeste contact loopt via het digitale kanaal. Dit kan Facebook, Instagram of per e-mail zijn. Wij reageren altijd binnen 24 uur en 7 dagen per week.

Mocht u het op bepaalde momenten toch fijn vinden om telefonisch contact op te nemen, dan is dat geen probleem. Online Personal Training pakketten zijn te verkrijgen in drie verschillende vormen. Online Personal Training pakketprijzen, druk hier.