Personal Trainer Alex

Mijn naam is Alex Borghmans Personal Trainer en
hardlooptrainer in Rotterdam (010hardlopen) en mental Coach.

Van origine Trainer/coach voor het bedrijfsleven.

Sinds april 2010 heb ik mijn passie voor sport én werk omgezet als zelfstandig personal trainer en lifestyle coach. Ik ben gecertificeerd en heb diverse trainingen op het gebied van functioneel trainen, voeding; zo heb ik ook de opleiding personal training (waaronder inspanningsfysiologie) afgerond.

Al vanaf jongs af aan is sport mijn passie!
Ik heb dan ook ruim ervaring met verschillende sporten en diverse niveaus.

 • Voetbal (hoofdklasse);
 • Tennis (B2);
 • Golf (hcp 9)';
 • Atletiek ( 100/200/400 Nederlandse top).

A coach is someone who gets you to do what you normally don't do, so that you can improve your life

Daarnaast heb ik diverse keren de marathon van Rotterdam en New York gelopen. Laatste marathon was te Rotterdam in 2017 als ambassadeur voor strijd tegen kanker met stichting ColSensation- hardlopen naar de top van Mont Ventoux.

De afgelopen jaren heb ik met verschillende sportscholen en klanten samengewerkt. Het is voor mij de uitdaging om te kijken wat voor u als klant het beste werkt. Laten we samen aan de slag gaan!

Specialiteiten

 • Personal Training
 • Medisch Fitness
 • Balans- core training
 • Lifestyle coaching en voedingsadvies
 • Gewichtsbeheersing en figuurverbetering
 • Fitheid & belastbaarheid verhogen
 • Mental Sport Training
 • Outdoor Training
 • Senioren Training
 • Hardloop Training

Bent u geïnspireerd geraakt door Personal Trainer Alex?
Neem dan contact op en laat u begeleiden door deze toptrainer!
Alex is er klaar voor, u ook?