Personal Trainer Boy

Wil jij ook voor het beste resultaat gaan?

Dan ben ik de juiste trainer voor jou, met wat gezelligheid en hard werk gaan wij er samen de volle 100% voor!
Sterker, fitter, slanker, gespierder, vitaler of weer op je oude sportniveau komen, het kan allemaal met de begeleiding van mij!

Achtergrond

Ik ben niet altijd de sportiefste geweest, dit kwam door mijn glutenallergie waardoor ik nooit veel energie had. Maar toen dit was ontdekt (circa 9 jaar oud was ik toen) en mij aan een glutenvrij dieet ging houden, kreeg ik aanzienlijk meer energie. Hierdoor ben ik meer gaan sporten. Vanaf dat moment heb ik mijn zwemdiploma diploma A t/m brevet F behaald en bij de reddingsbrigade tot een leeftijd van 12 gezwommen. Ook zit ik vanaf mijn 4de jaar op de scouting waar we veel aan buiten activiteiten doen. Hierdoor vind ik het ook erg leuk om buiten leuke trainingen en bootcamps te geven en te verzinnen.

Op mijn 15de jaar ontdekte ik de sportschool, en ik was meteen verliefd. De voldoening die je elke keer maar weer na een goede training eruit kan halen is onbeschrijfelijk. En ook al is het resultaat niet altijd even snel te zien weet ik mezelf en andere door te pushen. Deze liefde heeft ervoor gezorgd dat ik naar het CIOS ben gegaan. Dit is een sportopleiding, waar ik het profiel fitness heb gevolgd en heb behaald. Ik heb hier erg veel geleerd en alle sporten gedaan die je maar kunt bedenken.

Verder ben ik in mijn vrije tijd turn/springtrainer op de KDO in Alblasserdam. Waar ik elke week weer met plezier voor een groep van 20 kinderen les sta te geven. Maar dat is niet het enige, ook op de Scouting geef ik samen met vrienden leiding aan een groep van 18 jongens met de leeftijd van 8-11 jaar. Voor deze doelgroepen heb je veel geduld nodig en moet je snel kunnen schakelen, wat ik dan ook altijd een leuke uitdaging vind.

Specialiteiten

 • Bootcamp training;
 • Functionele training;
 • Hypertrofie Training;
 • High Intensity Interval Training;
 • Sportspecifieke trainingen;
 • Freeweight Training;
 • Bodyweight Training.


Student Fysiotherapeut & Personal Trainer

Omdat ik zo geïnteresseerd was in de bewegingsleer en het idee dat je mensen écht kunt helpen binnen hun leven. Ben ik inmiddels eerstejaars Fysiotherapie student te hogeschool Avans in Breda. Dit doe ik met veel plezier en hierdoor merk ik, dat ik er echt op mijn plek ben. Door deze opleiding kan ik nog dieper ingaan op de spieren en revalidatie binnen mijn trainingen. Ik vind het daarom ook altijd fascinerend om alle blessures en pijntjes van mensen aan te horen en ze zo verder te kunnen helpen.

Als een oud CIOS'er en een aankomende Fysiotherapeut vind ik op "de" juiste manier trainen hét allerbelangrijkst en kan ik mede door mij kennis en opleidingen net even een extra stukje begeleiding en veiligheid bieden binnen de trainingen.

Zelf ben ik drie keer per week bij WorkoutCentre Be You te vinden. Dus spreek me gerust aan voor een praatje of vragen!


Diploma's

 • Fitness trainer A NL Actief
 • Fitness en healthcoordinator CIOS
 • Niveau 4 MBO+ CIOS
 • Sportmassage CIOS
 • Fysiotherapie Avans (Tot heden)

Heden

Ik ben een mensenmens en maak graag een praatje. Tijdens mijn personal training' lessen is er dus altijd ruimte voor een goed gesprek en een lachertje. Ik ben erg open persoon en deel graag dingen uit mijn eigen ervaringen.
Binnen mijn personal training lessen zal ik altijd de dialoog aangaan om de trainingen elke week zo leuk en nuttig training mogelijk neer te zetten!De trainingen die ik geef zijn divers en uitdagend, maar ik zal altijd rekening houden met alle factoren die meespelen in uw leven.

Omdat ik nu studeer om Fysiotherapeut te worden kan ik net dat extra stukje aandacht geven. Kom dus ook gerust met blessures of pijntjes om te sporten, er zijn genoeg oefeningen om toch altijd te kunnen doen op een verantwoordelijke manier. Daarom vind ik techniek en veiligheid erg belangrijk tijdens mijn trainingen.

Ik geloof erin dat iedereen te trainen is op z'n eigen niveau.
Ik geloof in jou

Ik geloof erin dat iedereen te trainen is op z'n eigen niveau, dus ook jij! Ben je toe aan verandering, dan kan ik je daarbij helpen!

Dus laten we samen voor succes gaan en alle doelen behalen die je voor ogen hebt! Ik geloof erin dat iedereen te trainen is op z'n eigen niveau. Daarom sta ik voor je klaar, samen gaan wij ertegenaan om een mooi resultaat te halen!

Je bent op zoek naar een trainer én wellicht ben je opzoek naar een unieke trainer. Dan heb je die nu  gevonden!


Meld je aan, start met trainen
Samen kunnen we aan een gezonde, fitte lifestyle werken!