Personal Trainer Boy van Heiningen


Wil jij ook voor het beste resultaat gaan?
Dan ben ik de juiste trainer voor jou, met wat gezelligheid en hard werk gaan wij er samen de volle 100% ervoor!
Sterker, fitter, slanker, gespierder, vitaler of weer op je oude sportniveau komen, het kan allemaal met de begeleiding van mij!

Achtergrond

Ik ben niet altijd de sportiefste geweest, dit kwam door mijn glutenallergie waardoor ik nooit veel energie had. Maar toen dit was ontdekt (circa 9 jaar oud was ik toen) en mij aan een glutenvrij dieet ging houden kreeg ik aanzienlijk meer energie. Hierdoor ben ik meer gaan sporten. Vanaf dat moment heb ik mijn zwemdiploma diploma A t/m brevet F behaald en bij de reddingsbrigade tot een leeftijd van 12 gezwommen. Ook zit ik vanaf mijn 4de jaar op de scouting waar we veel aan buiten activiteiten doen. Hierdoor vind ik het ook erg leuk om buiten leuke trainingen en bootcamps te geven en te verzinnen.

Op mijn 15de jaar ontdekte ik de sportschool, en ik was meteen verliefd. De voldoening die je elke keer maar weer na een goede training eruit kan halen is onbeschrijfelijk. En ook al is het resultaat niet altijd even snel te zien weet ik mezelf en andere door te pushen.

Verder ben ik in mijn vrije tijd turn/springtrainer op de KDO in Alblasserdam. Waar ik elke week weer met plezier voor een groep van 20 kinderen les sta te geven. Maar dat is niet het enige, ook op de Scouting geef ik samen met vrienden leiding aan een groep van 18 jongens met de leeftijd van 8-11 jaar. Voor deze doelgroepen heb je veel geduld nodig en moet je snel kunnen schakelen, wat ik dan ook altijd een leuke uitdaging vind.

Diploma's

 • Fitness trainer A NL Actief
 • Fitness en healthcoordinator CIOS
 • Niveau 4 MBO+ CIOS
 • Sportmassage CIOS
 • Fysiotherapie Avans (Tot heden aan het studeren)

Specialiteiten

 • Bootcamp training;
 • Functionele training;
 • Hypertrofie Training;
 • High Intensity Interval Training;
 • Sportspecifieke trainingen;
 • Freeweight Training;
 • Bodyweight Training.


Heden

Na het afronden van mij CIOS opleiding (2019) studeer ik nu aan het Avans te Breda voor de opleiding Fysiotherapie. Door deze opleiding kan ik nog dieper ingaan op de spieren en revalidatie binnen mijn trainingen. Ik vind het daarom ook altijd fascinerend om alle blessures en pijntjes van mensen aan te horen en ze zo verder te kunnen helpen.

Als een oud CIOS'er en een aankomende Fysiotherapeut vind ik op de juiste manier trainen hét allerbelangrijkst en kan ik mede door mij kennis en opleidingen net even een extra stukje begeleiding en veiligheid bieden binnen de trainingen.

Je bent op zoek naar een trainer én wellicht bent je opzoek naar een unieke trainer. Die heb je gevonden!


Meld u aan, start met trainen
Samen kunnen we aan een gezonde, fitte lifestyle werken!