Personal Trainer Davey

Mijn naam is Davey Boon en ik ben 23 jaar oud. Sinds Juni 2017 ben ik werkzaam bij Personal Training Be You en ben multifunctioneel inzetbaar.

Wat ik belangrijk vind als klanten kiezen om personal training te starten is dat ze een specifiek doel hebben en weten wat er van ze verwacht word (dit klinkt erg streng, maar in de praktijk werkt het wel een beetje zo). Wanneer iemand hier van op de hoogte is en weet waar naartoe gewerkt kan worden, zal er een plan van aanpak worden gemaakt.

De drie eenheid voor het boeken van resultaten zijn voeding, training en rust. Dit, omdat het één niet werkt zonder het ander. Daarom ben ik zowel opgeleid áls bezig met een opleiding in de sector van de voeding en sport. Wilt u resultaten behalen en bent u bereid uw huidige levensstijl (indien nodig) aan te passen, dan bent u bij mij aan het juiste adres voor personal training! Mijn motto is: ''If You Stick To The Basics, You Can't Go Wrong''.

Mijn ervaring met trainen en het begeleiden van mensen is al begonnen op een jonge leeftijd aangezien ik op 15 jarige leeftijd obesitas had. Uiteindelijk ben ik 30kg afgevallen en heeft dit mijn toekomst voor een groot gedeelte beïnvloed.

Uiteindelijk ben ik 30kg afgevallen en heeft dit mijn toekomst voor een groot gedeelte beïnvloed.

+/- 90 kilogram
+/- 90 kilogram
+/- 78 kilogram
+/- 78 kilogram

Ik ben in het bezit van het Fitvak! A & B diploma wat mij niet alleen in staat stelt om als gecertificeerd instructeur te werken maar ook als gecertificeerd personal trainer. Tevens ben ik in het bezit van het certificaat tot Functional Trainer en studeer ik HBO Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool en heb de module Sportvoeding afgerond. Ook heb ik via mijn HBO-opleiding de minoren tot Sport Coach en Lifestyle Coach bemachtigd. Hierdoor zijn we samen in staat om op een verantwoorde manier om te gaan met de dingen waar u tegenaan loopt. Er bestaan namelijk geen problemen, enkel oplossingen. Met deze opleidingen heb ik de intentie om mensen optimaal te kunnen begeleiden bij het behalen van hun persoonlijke doelen.

Specialiteiten:

  • Bodybuilding/Powerlifting;
  • Functional Training;
  • Stabiliteitstraining.

Herkent u zich in de volgende punten:

  • Wacht u, keer op keer op het juiste moment om iets te doen aan uw gezondheid?
  • Bedenkt u keer op keer excuses waarom u uw doel niet bereikt?
  • Denkt u dat u toch, het gedroomde lichaam te behalen?

Dan heb ik een verrassing voor u:

1# Als u een teken nodig heeft om aan uw doel te beginnen, dit is uw teken!

2# Samen gaan wij aan uw doelen werken en deze gegarandeerd behalen als u bereid bent om hier de volle 100% voor te gaan.