Personal Trainer Delano

Mijn naam is Delano Robles de Medina vader van twee, 42 jaar jong en inmiddels vijf jaar fulltime actief trainer binnen de fitness branche. Mijn fitness ervaring is breed en gaat van de kleinere fitness clubs tot aan de grote ketens zoals wij deze nu kennen. Sinds 2019 officieel geregistreerd personal trainer bij NL Actief (officieel personal trainers keurmerk).


One life - One chance

Ik ben van jongs af aan sportief aangelegd en op 12 jarige leeftijd gestart met basketbal, welke sport ik tot aan mijn 21ste levensjaar heb beoefend. Vanaf mijn 21ste vond ik het wel genoeg geweest met de sport en wilde ik mijzelf weer opnieuw uitvinden, zo ben ik de sport capoeira gaan beoefenen en zeer fanatiek, al zeg ik het zelf! Capoeira is een sport die mij altijd heeft geïntrigeerd en ik dus tot op heden nog beoefen. Tijdens de periode waarin ik de sport capoeira beoefende, deed ik ook veelvuldig uitstapjes naar andere vechtsporten, zoals: taekwando, boksen en kickboksen, met deze aanvullingen heb ik mijzelf ontwikkeld tot vechtsport expert. 

My fitness road...

Parallel aan het beoefenen van de vechtsporten, starten ik ook met mijn fitness trainingen, dat doe ik nu inmiddels zo'n 22 jaar. Vanuit deze trainingen heb ik diverse principes en methodes geprobeerd en ben ik met vallen en opstaan achter dé "beste" werkwijze gekomen, welke voor mij hét beste werkt. Zo werk ik ook graag met mijn klanten. Ik luister naar de klant, ik adviseer de klant, maak een plan van aanpak samen met de klant en train met de klant - waardoor wij tezamen de beste/grootste resultaten behalen.

Specialiteiten

  • Weightloss trainingen
  • Weightgain trainingen
  • High Intensity Interval Trainingen (H.I.I.T.)
  • Bootcamp training
  • Capoeira training
  • Kickboks trainingAll you need is me #smile

Ik als personal trainer ben een eerlijke trainer die samen met u en vóór u wilt werken. Klanten die u voorgingen kunnen beamen dat ik een toegankelijke personal trainer ben, waarin ik dagelijks probeer om elke drempel voor iedere klant, zowel reeds actief als non-actief te verlagen, zodat sporten of starten met sporten nooit een (zware)opgave wordt. Klant heeft een afspraak om te trainen, komt het sportcentre binnen en treft mij met een lach op mijn gezicht aan. Samen trainen wij, waardoor de 60 minuten training voorbij vliegt en de klant met extra energie het sportcentre verlaat. 

Naast grote hoeveelheid aan energie, welke ik tijdens elke training met mijn klanten deel, vraag ik natuurlijk het uiterste binnen de fysieke mogelijkheden van de klant. Ik daag elke klant uit en verhoog de weerbaarheid van zowel de fysieke, als ook het mentale aspect van de klant. Zo behaalt de klant, niet alleen de cijfermatige doelstelling(en) welke de klant "tegenwoordig" zeer belangrijk acht, maar verlegt de klant ook zijn of haar grenzen binnen het fysieke patroon.

Tijdens trainingen hoor ik dan ook voorbijkomen: "Nee, ik kan echt niet meer!" of "Zullen we 10 herhalingen doen i.p.v. 12?" voor de klant wellicht een optie, voor "The body" not! Grenzen verleggen, dat is wat ik samen met de klant doe, maar dit doen we binnen ieders mogelijkheden en bereik. Zo luister ik naar de klant en streef ik samen naar de mogelijkheden die er zijn. Maximaal resultaat van begin tot het eind!

Ik heb mijzelf aangeleerd, om aan te passen binnen elke situatie. Zo heb ik vele uren sportlessen voor kinderen verzorgt, waarin ik in diverse situaties terecht kwam met als eindresultaat vrolijke- sportieve kinderen die met een grote glimlach de les verlieten. Werken met volwassene is niet anders dan dat! Samen met de klant creëer ik doelstellingen en samen gaan we over de finishstreep.

Graag nodig ik u uit voor een personal training intake gesprek, zodat ik naar uw mogelijkheden kan kijken!

Samen staan we sterk!

Delano Robles de Medina

Hulp nodig?

  • Ik als personal trainer help u graag op weg met mijn eerlijkheid en bagage aan jarenlange fitness ervaring kan ik iedere klant voorzien van naadloos advies;
  • Nooit saai! Voor diversiteit binnen elk plan kunt u bij mij terecht. Van kracht- tot bootcamp trainingen niets is onmogelijk;
  • Trainen is niet altijd een opgave, train met mij en ervaar hoe leuk en gezellig elke training kan zijn!