Specialiteiten

 • Functionele trainingen

 • Weightloss trainingen

 • Weightgain trainingen

 • High Intensity Interval Training

 • Calisthenics

 • Advanced trainingen

 • Sportspecifieke trainingen

Personal Trainer Laurens

Mijn naam is Laurens Noordhoek, 25 jaar en ik kom uit de mooiste stad achter de duinen, Den Haag. Sinds september 2018 versterk ik het Personal Training Be You trainers team.

Met ondertussen zes jaar ervaring als groepsles instructeur en vijf jaar ervaring in fitness als trainer, ben ik van mening dat de fitness branche (voor mij) écht nooit zal gaan vervelen. Ik heb dan ook het voorrecht om elke dag met een diversiteit aan mensen te werken, ieder met verschillende verhalen, doelstellingen en achtergronden. Tijdens mijn trainingen met de klant(en) wordt er altijd hard gewerkt, maar ook net zo belangrijk een hoop gelachen!


Once upon a time...

De sport waar het voor mij allemaal mee begon is de sport: judo, nog steeds de mooiste sport van allemaal! :-) Gestart op mijn vierde jaar en als klein hummeltje in een wit judopak, begonnen ik dan echt! De liefde was geboren.

Na een hoop jaren bloed, zweet en tranen mocht ik op nationaal niveau mee trainen bij topsport instituut de Korte te Hoogvliet.

Met de Korte heb ik aan veel wedstrijden en trainingsstages deelgenomen in- en buiten Nederland. (Voor de kenner, daar hebben Mark Huizinga en Edith Bosch getraind). Na een hoop jaren met veel plezier te hebben gejudood werd het tijd voor wat anders, zodoende stopten ik op circa 18 jaar en vanaf dat moment starten mijn fitness roadtrip.

I've got it all

Samen met mijn broer ging ik naar de sportschool. In mijn beleving was ik best goed getraind. Houding, techniek, ademhaling. Ik dacht alles wel onder controle te hebben, helaas bleek het tegendeel! Er ontstond een drive om me te verdiepen in de branche zo ook het besluit om weer te gaan studeren. #Fitness

Zo behaalde ik de benodigde diploma's en certificaten en kwam ik er achter dat anatomie en fysiologie goed bij mij paste. Door het opdoen van deze kennis werd kracht training ook direct veel interessanter en vooral ook leuker. Zo merkte ik, dat ik veel gerichter kon gaan trainen om zo binnen een korte tijdsperiode goed resultaat aan klant(en) te leveren. En dat is natuurlijk de wens van iedere klant, we leven immers in een snelle wereld.

Samen met de klant ben ik op zoek naar balans. Balans tussen lichaam en geest waarbij beide optimaal kunnen functioneren. Eenmaal bereikt, dan brengt Personal Training niet alleen winst in cijfermatige doelstellingen zoals: gewicht, vetpercentage en spierpercentage, maar zoveel meer: geluk. 

Ik als personal trainer vind uw leefgewoonte een zeer belangrijk onderwerp tijdens de trainingssessies. Veel gebruik woord hiervoor welke telkens terug komt in de media is: "Lifestyle". Waarschijnlijk begint er nu ook iets bij u te dagen? U bent veelal moe? U eet te veel of te weinig? U werkt alleen maar? Ik als trainer ben uw spiegel, ook voor de punten die nu even niet in u opkomen.

Al met al ben ik al jaren in het vak, ben ik een kameleon in lesgeefstijlen en heb ik een rijke rugzak aan (trainers kennis) bagage opgebouwd in het trainersvak. Van functionele trainingen naar sportspecifieke trainingen, ik doe het allemaal en met heél veel plezier. Ik nodig u dan ook van harte uit tijdens een intake gesprek! 

Laurens Noordhoek

Stop uw zoektocht!

U heeft gevonden....

 • Een personal trainer met kennis en kunde;
 • Een eerlijke personal trainer die hard voor u werkt en het uiterste eruit haalt;
 • Een personal trainer welke samen met u de strijd aangaat en voor u door het vuur gaat;
 • Een personal trainer die samen met u aan de toekomst werkt, u motiveert en stimuleert daar waar nodig.

Start met trainen samen met Personal Trainer Laurens.
Persoonlijk doelstelling worden behaald én daar voorbij.