Personal Trainer Mitchell

Mijn naam is Mitchell Rutjes. Ik ben 23 jaar oud en sinds 2018 personal trainer bij Personal Training Be You. Ik heb vier opleidingen bij de AALO gevolgd, waaronder die van personal trainer en geef sinds die tijd diverse klanten les. Samen met mijn theorie kennis leer ik elke dag weer, betreffende trainen en training.


My fitness story

Als kleine jongen ben ik altijd al bezig geweest met sporten, waaronder: voetbal, hardlopen en sinds mijn 19e gestart met fitness. Mijn doelstelling was, het creëren van een: "sixpack!". Lukte dat? Nee, niet echt. Ik at nog alles wat ik wilde en ging een aantal keer per week sporten mét, niet verrassend? Weinig resultaat. Ik ging mijzelf steeds meer verdiepen in het creëren van het "ideale" lichaam. Het werd een passie. Elke dag trainen werd fán-tas-tisch, ik wist het zeker, dit wilde ik de rest van mijn leven blijven doen!

Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen met betrekking tot fitness. Ging aan de slag als fitnessinstructeur en bleef veel trainen om mezelf te blijven ontwikkelen. Zo heb ik diverse stijlen en manieren van fitness geprobeerd en  heb ik een tijdje alleen maar met barbells gewerkt om sterker te worden. Vervolgens ben ik crossfit lessen gaan volgen, met als resultaat dat ik Crossfit (tot op de dag van vandaag) nog steeds heel leuk vind om te doen. Maar mijn eindpunt (voor heden), oftewel de sport die ik dagelijks uitvoer noemen we de sport: Calisthenics. En die sixpack? Ja, hoor die is er natuurlijk wel gekomen :-)

En die sixpack? Ja, hoor die is er natuurlijk wel gekomen :-)

Calisthenics

Calisthenics betekent: mooie kracht. Hiermee gebruik je als sporter alleen lichaams-eigen-gewicht en leer je om allerlei bewegingen te kunnen uitvoeren, zoals bijvoorbeeld: opdrukken, squats en sit-ups, maar ook de moeilijke oefeningen zoals: optrekken, in handstand opdrukken, op één been squatten en nog veel meer! Ik heb dit soort bewegingen allemaal zelf aangeleerd en ik kan u vertellen.... dat ging met vallen en opstaan! Ik als personal trainer weet dus dé juiste weg om andere (en ook u) functionele bewegingen aan te leren en dus ook hoe het niet moet! #Haha
Naast mijn eigen sport wat gebaseerd is op functionele kracht ben ik ook veelal bezig met lenigheid en mobiliteit, omdat ik vind dat dit voor ieder een onwijs belangrijk punt is om niet te vergeten!

Sport en voeding

Voeding is van gróót belang om een groot aantal doelstellingen te behalen. Uit eigen beweging ben ik zelf een tijdje vegan geweest. Ook doe ik aan intermittent fasting, wat eigenlijk inhoud dat je 16 uur per dag niet eet en de rest van je voeding binnen 8 uur binnenkrijgt. Mocht je hier vragen over hebben dan kunt u altijd even langskomen!

Tijdens mijn trainingen met u, vind ik het belangrijk om het gehele het lichaam te trainen, of te wel full body trainingen.

Samen met u maak ik uw persoonlijk gestelde doelstelling(en) waar.

Just ring a bell and we start!

Sportieve groet,
Mitchell Rutjes

Vandaag is perfect - Morgen is te laat!

Start samen met mij uw avontuur!

Iedereen wil winst behalen, dat is ook zeker mogelijk! Start samen met mij uw Personal Training reis en behaal zichtbare- en meetbare winstresultaten op uw gezondheid en uiterlijk.

  • Wilt u uw vetpercentage afvallen?
  • Spierpercentage bijkomen?
  • Algemene conditie opbouwen of verbeteren?

Meld u dan snel aan en ik neem contact met u op!