Personal Trainer Roxanne Santoro

Na mijn carrière bij de politie ben ik eigenlijk pas verliefd geworden op de fitness branche. Tijdens mijn werkzaamheden bij de politie was een sportieve leefstijl een werkelijke "múst". Ik bracht wekelijks meerdere uren door in de fitness en volgde diverse groepslessen.

Toen ik besloot te stoppen met de politie, bleef fitness een belangrijk onderdeel van mijn leefstijl, dus besloot ik om ZZP-er te worden binnen de branche.

Tijdens mijn ZZP-carrière heb ik diverse opleidingen gevolgd. Bij het volgen van elke opleiding wakkerde er weer een nieuwe interesse aan, dit zorgde voor meer verdieping binnen het prachtige fitness vak. Zo heb ik diverse opleidingen gedaan van fitness- tot groepsles instructeur en ben ik inmiddels zeer breed geschoold.

Net na mijn carrière bij de politie kwam ik tot de conclusie dat ik in een zware depressie zat. Ik woog net 50 kilo en at hooguit één appel op een dag. Ik lag voortdurend in bed en kon het niet opbrengen om ook maar iets te ondernemen. Op aanraden van mijn psycholoog ging ik aan de slag met een eetlogboek. Meer eten leek soms een onmogelijke opgave, alles stond me tegen. Het voelde alsof ik in een soort van bubbel zat, één waarin ik in een soort van loop keer op keer weer hetzelfde deed met de verwachting een ander resultaat te bereiken.

Specialiteiten 

  • Fitvak A;
  • Functional trainer;
  • Senioren beweegdeskundige;
  • Pre-nataal trainer (Mommy trainer);
  • Post-nataal trainer (Mommy trainer);
  • Bootcamp.

Ik diende doelen voor mezelf te stellen en één activiteit per dag te ondernemen. Mijn vriendin nam me mee naar de lokale sportschool en we schreven ons in. Ik had al een passie voor fitness (ik had het immers de jaren ervoor tijdens mijn werk veelvuldig gedaan) maar ik had nooit gedacht dat het geestelijk zoveel kon opleveren. Van één keer fitnessen per week ging het al snel naar meerdere keren per week. Na een poosje was ik zeven dagen per week in de fitness te vinden, ik sliep beter, at beter en voelde me geestelijk goed. Het leek alsof de mist uit mijn hoofd langzaam optrok en ik weer een beetje mezelf kon zijn.  

Tijdens mijn eerste zwangerschap leek het me makkelijk af te gaan. Helaas bleek ik een bijzondere zwangerschapsafwijking te hebben, waardoor ik een poosje behoorlijk minder energiek was als daarvoor. Na een vroeggeboorte en een lastige bevalling was ik klaar om de draad weer op te pakken. Na mijn zwangerschap heb ik het sporten 'rustig' opgepakt (althans, dat dacht ik). Helaas bleek ik niet goed geïnformeerd en ontstond er een flinke diastase (het uit elkaar wijken van de rechte buikspieren). Steeds meer zag ik het nut ervan in om meer te weten te komen over sporten voor-, tijdens- en na de zwangerschap. Er was mij immers te weinig over bekend. Ik besloot hier een opleiding te volgens en mezelf te certificeren als mommy trainer.

In de jaren daarna sportte ik frequent en fanatiek, van crossfit tot fitness en van bootcamp tot hardlopen. Alles sprak me aan. Na acht jaar mocht ik in verwachting raken van mijn tweede zoon. Al gauw merkte ik, dat het niet goed met me ging en na enkele maanden zat ik in de ziektewet. Ik kon niet meer werken en sterker nog, ik kon het niet eens opbrengen om een paar honderd meter te wandelen. Mijn schildklier was ermee gestopt en daarbij bleek ook, dat mijn hart niet meewerkte. Er kwam een flinke lijst met medicatie en maanden lang ging ik wekelijks naar het Erasmus ziekenhuis om mezelf en mijn ongeboren zoontje te laten controleren. Het voelde of ik niet meer in mijn eigen lichaam leefde. De energie werd letterlijk uit me weggezogen. Na wederom een vroeggeboorte werd ik door het ziekenhuis goed begeleid naar een volledig herstel.

Ik heb er enkele maanden overgedaan om weer aan de slag te kunnen gaan in de fitness branche en om mijn medicatie af te bouwen. Inmiddels ben ik twee jaar verder en voel ik me weer als 'vanouds'. Ik hecht door mijn ervaringen door de jaren heen veel meer waarde aan de balans tussen lichaam en geest. De balans weer terug vinden heeft mij geholpen om doelen te stellen die haalbaar zijn, goed in mijn vel te zitten en mezelf uit te kunnen dagen. 

2014 - dans / groepslessen

2015 - (Links) hardlopen

2016 - (Rechts)  krachttraning 

2017 - krachttraining 5 dagen 

2019 - vetpercentage 17% 

We starten vandaag nog!

Meld je aan en start met trainen met Personal Trainer Roxanne

Als moeder van twee kinderen weet ik hoe het is om een baan, huishouden en een gezin te onderhouden en tegelijkertijd een moment voor jezelf te vinden om even je hoofd leeg te maken. Als gecertificeerd mommy-trainer kan ik jou coachen en begeleiden!

In mijn trainingen kun je diversiteit verwachten, van pads- training tot een outdoortraining en weer terug in de fitness. Ik hou ervan om met jou er elke training 110% voor te gaan.

Als personal trainer ben ik er om jou te motiveren, óók als jij het even niet ziet zitten. Het is mijn taak om jou te stimuleren en uit te dagen, zodat je elke training weer het beste uit jezelf haalt.