Personal Trainer Roxanne

It's all about a story....

Het idee om te starten met personal training is tot u gekomen. U gaat googlen: "personal training" en dan stuit u op oneindig veel aanbod. Maar hoe gaat u het kaf van het koren scheiden? Hoe weet u dat u een afspraak maakt bij een personal trainer die de intentie heeft u goed te begeleiden en u dichterbij bij uw persoonlijk gestelde doelstellingen kan brengen. Ik geef toe! Dit is onmogelijk!

Laat ik het u makkelijk maken, want het gaat maar om een tweetal zaken:
1. A story; De trainer begrijpt u. Dit kan zijn, omdat de trainer hetzelfde als u heeft meegemaakt, ooit dezelfde blessures heeft gehad, etc.

2. Connectie; U heeft een klik met uw trainer. Dit kan zijn: dezelfde humor, dezelfde hobby's, etc.

Zonder één van deze twee onwijs belangrijke punten, zal uw plezier in het trainen snel overgaan. U voelt u niet gehoord of er kan tijdens de training geen grapje vanaf... beide erg vervelend!


Specialiteiten

  • Weightloss trainingen
  • Weightgain trainingen
  • Revalidatie trainingen
  • Zwangerschapstrainingen
  • Peripartum (paar weken voor- en na de zwangerschap) trainingen
  • Houdingscorrectie
  • Crossfit

Storyline..

Van jongs af aan vecht ik voor het leven en de mogelijkheden die het leven bied. Ik strijd voor elk moment en werk talloze uren om doelstellingen te bereiken die ik voor ogen heb.

In mijn tienerjaren ben ik erg licht van gewicht geweest maar heb ik ook de keerzijde van anticonceptie middelen gezien. Talloze kilo's kwam ik aan, met als gevolg een opgeblazen gezicht. Zelfs als ik deze foto's aan mijn collega's laat zien, vragen ze: "Wie is dat?".

Tijdens mijn sportopleiding (CIOS) gingen de kilo's er nog niet gemakkelijk vanaf, terwijl je zou denken, dat je met minimaal 20 uur sporten per week voor een sportopleiding + eigen sport toch een redelijke verbranding hebt? Toen ik het werkveld bestormde kwam ik in topshape, en was ik eindelijk de persoon die ik wilde zijn. De persoon die ik jaren niet zag in de spiegel was ik toen wel.

Jaar in jaar uit werken met klanten en ze brengen naar hun doelstellingen is wat ik doe en leuk vind, niets kon meer stuk! Toen werd ik zwanger.......

Oeps! Nu moet ik het waar maken.

Ik gaf mijn laatste les op woensdagavond en op zaterdagochtend braken mijn vliezen, mijn dochter kwam kerngezond ter wereld. Tijdens mijn zwangerschap was 13 kilo aangekomen en was ik na 6 weken slechts 5 kilo afgevallen. Shit!
Maar alles kwam goed. Na circa 6 maanden was ik 15 kilo afgevallen en weer in shape.

Eenmaal terug in shape en nooit een dienst gemist hebben mijn man en ik het geluk gehad om een tweede kindje te krijgen, dus daar ging ik weer. Net als vele moeders deed zo'n tweede zwangerschap in combinatie met de zorg van een peuter en een fulltime job enorm veel voor mijn lijf. Ik ben zo goed mogelijk doorgegaan (met een enkele complicatie) en heb mijn lijf altijd met liefde behandeld.

Zo stond ik tot het einde van mijn zwangerschap personal training te geven.

Al met al ken ik de pieken en dalen van het leven en ben ik als ondernemer standvastig net als de trainingen die ik verzorg. Ik heb levenslessen mogen leren en leer elke dag van mijn klanten. Ik ben heb een tas vol bagage en ben bereid om ieder ander te ondersteunen in zijn of haar weg naar succes. Dit kan in alle opzichten zijn, zowel mentaal in combinatie met bewegen en visa versa.

Wie ben ik?

Mijn naam is Roxanne Berruezo-Resina, werkzaam bij Personal Training- en WorkoutCentre Be You te Ridderkerk. In 2012 heb ik de overstap gemaakt van Personal Trainer zijnde in de regio Drechtsteden (zzp-er) naar een eigen onderneming in Hendrik-Ido-Ambacht. Een bedrijfspand van 375m2 waar ik 10 jaar lang mijn onderneming heb gedraaid.

In 2022 koos ik ervoor om mijn bedrijf te verhuizen en te vestigen in Ridderkerk in een bedrijfspand van 1600m2 en als sociaal-, medisch- en beweegcentre te fungeren. Inmiddels is WorkoutCentre Be You hét grootste sportcentre in Ridderkerk!

Al 15 jaar ben ik actief in de fitness branche en heb ik vele begeleidingstrajecten op mijn naam geschreven, (gegevens)boxen vol met resultaten van klanten. Of het nu gaat om revalidatie, aankomen of afvallen allerlei doelstellingen zijn de revue gepasseerd.

Motto: "Kennis is macht en ervaring is de beste leermeester."

Ik werk al jaren met een vaste groep personal training klanten waar ik enorm dankbaar voor ben. We kunnen lezen en schrijven met elkaar. We hebben super mooie momenten met elkaar beleefd en creëren elke training wel weer een nieuwe anekdote, nog zo'n mooi ding van mijn vak. Met verschillende mensen mógen werken, ze stimuleren en voor ze mogen juichen als gestelde doelstellingen behaald zijn.

U kunt bij mij terecht voor zowel Nederlands als Engels sprekende trainingen.

Bent u iemand, die een steuntje in de rug nodig heeft, omdat u anders niet gaat sporten?

Bent u iemand, die geen tijd vrij maakt voor een actief moment in uw drukke bestaan?

Wilt u graag een aantal kilo afvallen of aankomen en is deze doelstelling vervullen onmogelijk?

Graag kom ik met u in contact!