Personal Trainer Roxanne

It's all about a story....

Het idee om te starten met personal training is tot u gekomen. U gaat googlen: "personal training" en dan stuit u op oneindig veel aanbod. Maar hoe gaat u het kaf van het koren scheiden? Hoe weet u dat u een afspraak maakt bij een personal trainer die de intentie heeft u goed te begeleiden en u dichterbij bij uw persoonlijk gestelde doelstellingen kan brengen. Ik geef toe! Dit is onmogelijk!

Laat ik het u makkelijk maken, want het gaat maar om een tweetal zaken:
1. A story; De trainer begrijpt u. Dit kan zijn, omdat de trainer hetzelfde als u heeft meegemaakt, ooit dezelfde blessures heeft gehad, etc.

2. Connectie; U heeft een klik met uw trainer. Dit kan zijn: dezelfde humor, dezelfde hobby's, etc.

Zonder één van deze twee onwijs belangrijke punten, zal uw plezier in het trainen snel overgaan. U voelt u niet gehoord of er kan tijdens de training geen grapje vanaf... beide erg vervelend!


Specialiteiten

  • Weightloss trainingen
  • Weightgain trainingen
  • Revalidatie trainingen
  • Zwangerschapstrainingen
  • Peripartum (paar weken voor- en na de zwangerschap) trainingen
  • Houdingscorrectie
  • Crossfit

My story - Maar wat is dan mijn verhaal?

Van jongs af aan vecht ik voor het leven en de mogelijkheden die het leven bied. Ik strijd voor elk moment en werk talloze uren om doelstellingen te bereiken die ik voor ogen heb.

In mijn tienerjaren ben ik erg licht van gewicht geweest maar heb ik ook de keerzijde van anticonceptie middelen gezien. Talloze kilo's kwam ik aan, met als gevolg een opgeblazen gezicht. Zelfs als ik deze foto's aan mijn collega's laat zien, vragen ze: "Wie is dat?".

Tijdens mijn sportopleiding gingen de kilo's er nog niet gemakkelijk vanaf, terwijl je zou denken, dat je met 20 uur sporten voor een sportopleiding + eigen sport toch een redelijke verbranding hebt? Toen ik het werkveld bestormde kwam ik in topshape, en was ik eindelijk de persoon die ik wilde zijn. De persoon die ik jaren niet zag in de spiegel was ik toen wel. #yeah

Jaar in jaar uit werken met klanten en ze brengen naar hun doelstellingen is wat ik doe en leuk vind, niets kon meer stuk! Toen werd ik zwanger.......

Oeps! Nu moet ik het waar maken.

Ik gaf mijn laatste les op woensdagavond en op zaterdagochtend braken mijn vliezen, mijn dochter kwam kerngezond ter wereld. Tijdens mijn zwangerschap was 13 kilo aangekomen en was ik na 6 weken slechts 5 kilo afgevallen. Shit!
Maar alles kwam goed. Na circa 6 maanden was ik 15 kilo afgevallen en weer in shape. #Did it + #Babygirl

Over alle blessures die ik heb gehad zal ik zwijgen... te veel om op te noemen. Alles komt en gaat; Het enige wat nooit zal verdwijnen is de hypermobiliteit en de luxaties (uit de kom) van de gewrichten. De heupen gaan zelfs op commando!

Wie ben ik?

Mijn naam is Roxanne van Berkel, werkzaam bij Personal Training- en WorkoutCentre Be You te Hendrik-Ido-Ambacht. In 2012 heb ik de overstap gemaakt van Personal Trainer in de regio Drechtsteden (zzp-er) naar een eigen onderneming, WorkoutCentre Be You. Sindsdien werk ik ruim 60 uur per week als Personal Trainer, fitnessinstructrice, groepslesdocente en masseuse. Van maandag tot en met vrijdag begeleid ik leden wat niet alleen mijn job maar ook mijn hobby en passie is.

Motto: "Kennis is macht en ervaring is de beste leermeester."

Omdat ik veelal bezig ben in de fitness heb ik in mijn jarenlange ervaring veel bagage verkregen en kennis opgedaan. Hierdoor kon ik september 2016 vol trots van de daken roepen: ja wel, ik zit 10 jaar in het werkveld! #Hoera

Ik werk al jaren met een vaste groep personal training klanten waar ik enorm dankbaar voor ben. We kunnen lezen en schrijven met elkaar. We hebben super mooie momenten met elkaar beleefd en creëren elke training wel weer een nieuwe anekdote, nog zo'n mooi ding van mijn vak. Met verschillende mensen mógen werken, ze stimuleren en voor ze mogen juichen als gestelde doelstellingen behaald zijn.

U kunt bij mij terecht voor zowel Nederlands als Engels sprekende trainingen.

Bent u iemand, die een steuntje in de rug nodig heeft, omdat u anders niet gaat sporten?

Bent u iemand, die geen tijd vrij maakt voor een actief moment in uw drukke bestaan?

Wilt u graag een aantal kilo afvallen of aankomen en is deze doelstelling vervullen onmogelijk?

Graag kom ik met u in contact!