Personal Trainer Sam

Mijn naam is Sam Tevette en 36 jaar oud. Sinds 2016 werkzaam als Personal Trainer bij Personal Training Be You.

Daarbij ben ik ook kickboks trainer en zelf actief als professioneel kickbokser. Met 20 jaar lange ervaring in de vecht- en krachtsport wereld op hoog niveau, en sinds 2010 actief als professioneel kickbokser; weet ik hoe ik iemand kan én moet motiveren om doelgericht aan zijn of haar gezondheid en conditie te laten werken.

Of u nou wilt afvallen, aankomen of gewoon lekker wil sporten en in het dagelijks leven lekker in uw vel wilt zitten, dan is Personal training kickboksen onder mijn begeleiding zeker iets voor u!

Ik als Personal trainer zal u op de proef stellen en u tot het uiterst laten gaan met als doel: u een compleet nieuwe lifestyle te laten ontdekken.

Met gericht trainen op:

 • Traptechnieken;
 • Stoottechnieken;
 • Uithoudingsvermogen "Create a new lifestyle";
 • Kracht;
 • Reactie snelheid;
 • Coördinatie;
 • Mentale focus;
 • Weerbaarheid;
 • Zelfvertrouwen.

Eigenlijk in één woord een full-body workout. Een workout welke geschikt is voor jong en oud zowel voor mannen als vrouwen, kortom voor iedereen.

Om uzelf optimaal te voelen is buiten het aspect: trainen, voeding en rust ook een zeer belangrijk onderdeel. Waar ik u als Personal trainer over kan adviseren. Bij voeding, denk dan niet gelijk aan een zwaar dieet waarbij u geen lekkere dingen mag eten, maar gewoon de "juiste" voeding. Met de juiste voedingswaarde en energiewaarde makkelijker gezegd: verantwoord eten, waardoor u uzelf top gaat voelen. Ikzelf ben hier als topsporter dagelijks mee bezig en lust ook graag lekker eten alleen dan wel verantwoord.

Uw doel is mijn doel, kort gezegd we richten ons op één hetzelfde doel en als we dat bereikt hebben zeg dan tegen uzelf.

I am what I am today because of the choices I made yesterday.

Get in contact!

Samen sterker door strijd!

Samen met u, ga ik het gevecht aan.
Ik bied o.a. kickboks trainingen in combinatie met kracht of uithoudingsvermogen oefeningen in de fitness, of toch liever een gehele fitness training? Bij mij bent u op het juiste adres en samen knallen we  tot de doelstellingen zijn behaald.

Ik ben voor u:

 • Een ervaringsdeskundige;
 • Een eerlijke trainer die van wanten weet;
 • No-nonsens trainer die u stimuleert en motiveert daar waar u het nodig heeft.

Tot snel!
Sam Tevette