Personal Trainer Sander

Mijn naam is Sander van den Hoek, ik ben 25 jaar en werkzaam als personal trainer bij Personal Training Be You. Ik geef fulltime personal training van 08.00 - 16.00 uur op de trainingslocatie bij WorkoutCentre Be You.

The things I value

Fun

Dit staat bij mij heel hoog in het vaandel. Een training slaagt niet, als er geen funfactor in zit. Mijn doel is dan ook om u lachend te laten arriveren en lachend (en voldaan) de club te verlaten.

Doorzettingsvermogen
Niets geeft mij een grotere drijfveer dan de motivatie van de sporter zelf. Des te meer rendement kunnen wij uit onze trainingen halen.

Karakter en Humor
Zoals ik al eerder zei, is fun een belangrijke factor. Ik houd er dan ook wel van als mijn sporter een lekker bijdehand karakter heeft. Des te meer kunnen we lachen en des te gekker kunnen we de training maken!

Verder wil ik graag elke training veel variëren, zo worden de lessen nooit eentonig en kan het lichaam niet wennen aan de prikkels die wij geven.

Experience

Ook ik heb veel gezocht naar een sport die passend is voor mij. Na het proberen van voetbal, judo, tennis en fitness ben ik beland in de Crossfit waar ik mijn voldoening uit kan halen. Nu train ik vijf keer per week met mijn eigen periodisering om het optimale resultaat te bereiken. Door middel van mijn eigen periodisering te schrijven, weet ik waar ik sta en wat ik nog moet doen. Ik weet wat mijn sterke punten zijn en mijn zwakheden. Uiteraard ga ik aan de slag met mijn zwakheden, zodat ik sterk sta in mijn wedstrijden en alles kan geven.

Ziet u het zitten om met mij aan de slag te gaan?
Maak dan nu een afspraak!

Sander van den Hoek