Personal Trainer Tim

Mijn naam is Tim Roovers en werk als personal trainer bij Personal Training Be You. Ik ben nu vier jaar werkzaam binnen de fitnessbranche als fitnesstrainer, groeps-lesinstructeur en personal trainer. In 2018 studeer ik af aan het Albeda College Sport en Bewegen niveau 4. Mijn kennis als Personal Trainer is dus up to date. Ik ben op de hoogte van alle nieuwe inzichten, methodieken en ontwikkelingen op het vlak van personal training. Personal training geven is echter niet nieuw voor mij! Ik geef al ruim twee jaar personal training en heb tijdens deze trainingen veel ervaring op mogen doen.

Klanten trainen met verschillende- persoonlijke doelstellingen zoals: afvallen, spieropbouw, sportspecifieke doelstellingen, doelstellingen gerelateerd aan herstel en revalidatie, etc. zijn mij niet onbekend.

Uw doelstellingen nastreven is: "what gives me fire!".

Tijdens de trainingen met mij zijn: hard trainen, efficiëntie, doelgericht trainen, het beste uit uzelf halen, positiviteit en last but not least, lol, een must! Ik ben van mening dat tijdens het volgen van personal training de doelstellingen behaald worden door middel van een goede wisselwerking tussen klant en trainer. Geeft de klant alles tijdens de training (zowel fysiek als mentaal) dan zal de personal trainer dit ook doen. Personal training begint bij uw eigen instelling, you get what you give. 

You get what you give!

"Met drive en passie is alles mogelijk"

Een ander woord voor personal trainer is "lifestyle coach". Dit houd in dat ik elke klant help met het veranderen van de levensstijl. U komt als klant niet alleen maar trainen maar ook proberen wij samen uw levensstijl aan te passen en indien mogelijk te verbeteren. Ik omschrijf mijzelf dan ook liever als een lifestyle coach, die u op de sportschool begeleid maar ook zorg draagt voor verandering in uw levensstijl buiten de sportschool.

Tijdens mijn werk als lifestyle coach houd ik mij bezig met de volgende vijf factoren:

  • Bewegen;
  • Roken;
  • Alcohol;
  • Voeding;
  • Ontspanning.

Mijn specialiteit zijn H.I.I.T. trainingen (High Intensity Interval Training). Tijdens deze training wordt er hoog intensief getraind. De training kenmerkt zich door een afwisseling van een hoge intensiteit afgewisseld met korte en gevarieerde rustperioden, die het lichaam prikkelen om grenzen te verleggen.


Start met Personal Training bij trainer Tim

Heeft u interesse in een persoonlijk afgestemde en efficiënte begeleiding of bent u nieuwsgierig geworden naar de H.I.I.T. training meld u dan aan.