Personal Trainers

Wij zijn meerdere professionals met dezelfde visie en passie voor het vak. Onze verschillende expertises vullen elkaar naadloos aan, bij het bereiken van uw persoonlijke doelstelling. Een goede gezondheid, zowel geestelijk als lichamelijk, wordt volgens ons bereikt door drie, even belangrijke, basisvoorwaarden:

  1. Goede training (arbeid);
  2. Gezonde voeding;
  3. Voldoende rust/herstel.

Deze drie essentiële voorwaarden kunnen wij u bieden, rekening houdend met uw persoonlijke voorkeuren en het huidige niveau.

Personal Trainer Roxanne van Berkel is eigenaresse van WorkoutCentre Be You en Personal Training Be You. Zij verzorgt Personal Training sessies na een zorgvuldig intakegesprek. Daarnaast biedt zij advies op maat voor het behalen van optimale resultaten. Voor meer informatie over Roxanne, klik hier!

Personal Trainer Boy van Heiningen een jonge personal trainer met grootse kennis. Boy heeft zijn opleiding sport en bewegen- Cios in slechts twee jaar behaald en is nu studerende voor fysiotherapeut, zo beschikt hij over een brede kennis over het menselijk lichaam en trainingskunde leer. Een serieuze trainer, zeer wijs voor zijn leeftijd! Alles over Boy, zie: klik hier! 

Personal Trainer Roxanne Santoro is een energieke trainster met een no-nonsense aanpak. Met een jarenlange ervaring in de sportbranche traint ze haar klanten met aandacht voor voeding, beweging en mindset voor een gezonde- en energieke lifestyle. Meer over Roxanne lees je hier.