Persoonlijk voedingsadvies

Onze diëtiste werkt met een unieke aanpak. Iedereen is tenslotte anders. Daarnaast snapt ze als geen ander dat uw voedingspatroon verantwoord moet zijn, maar ook gewoon lekker!

De begeleiding is dus persoonlijk en praktisch, waardoor deze goed bij u aansluit. De begeleiding van de diëtiste is van onschatbare waarde om uw gestelde doelstellingen op het gebied van voeding te behalen!

Naar aanleiding van het intakegesprek stelt de diëtiste een behandelplan op. In dit plan legt de diëtist vast hoe de behandeling van de gezondheids- en voedingskundige problemen eruit zal zien. In dit plan wordt ook vastgelegd welke afspraken er zijn gemaakt. De diëtiste geeft gerichte coaching en begeleiding op het gebied van individueel dieetadvies en geeft u daarnaast ook informatie over producten en tips voor verantwoord koken en boodschappen doen.

De diëtiste van Personal Training Be You en WorkoutCentre Be You werkt intensief samen met de personal trainers van de club. Naast voeding is namelijk beweging ook zeer belangrijk voor een gezonde leefstijl.